Архиве ознака: zagreb

Kakve sve frizure za žene se preporučuje

Nije svaka obuća primjerna za svaku priliku, pa isto tako ne možete sa svakom odjeću uletjeti na svaki događaj – na primjer, ako se netko ženi, nikako nije primjerno, da ste tamo u sportskim kratkim hlačicama i tenisicama, veće je primjerno, da ste kulturno i fino obučeni. Isto tako vrijedi i za ono, što nosite na glavi – nije svaka kosa primjerna za svako prihodu. Imate različite situacije – na primjer treniranje nekog sporta, odlazak u gledalište, odlazak na svadbu, kupanje na bazenu ili još neke druge situacije, za koje se preporučuje različite frizure za žene, da ih nose na svojim glavama.

Ako na primjer postavimo ženu u situaciju, da odlazi na trening ili na neku utrku, onda svakako nije najbolje, da ima na glavi puno gela, spreja i drugih supstanca, koje će se prije ili kasnije sa znojem spustiti po tijelu. Ako se već te stvari stavljaju na glavu, onda je svakako najbolje, da se ih upotrebljava kada odlazite na kakvu priredbu u gledalište, kino ili ne neko drugo slično mjesto. Isto tako je sa kupanjem – frizura za ženu, koja je tamo primjerna je sasvim sigurno što jednostavnije, kako bih se glava mogla smočiti, a nakon kupanja što jednostavnije osušiti i spremiti se za odlazak kući.

Sve su to situacije, za koje je sasvim sigurno potrebno razmišljati prije nego se na njima pojavite, pa tako ako idete na neki divlji događaj, onda se vam svakako ne isplati dan prije toga otići do frizera, da vam napravi neku modernu i kompliciranu frizuru, za koju ćete platiti mnogo, jer ćete tako baciti pare kroz prozor – vaša frizura će svakako raspasti odmah, kad će na nju doći voda, znoj, vjetar ili neke druge stvari. Zbog toga radije odite do frizera tada, kada znate, da će vaša frizura na glavi imati šanse, da ostane barem nekoliko dana i da ćete u njoj izgledati dugo vrijeme moderni i atraktivni za okolinu.