Архиве ознака: y-3

tenis i druge igre sa loptu

Različiti stilovi Adidas proizvoda, za različite potrebe

Mislili ste, da kod Adidasa proizvoda samo obične tenisice za trčanje, kopačke za nogomet i kakvu trenirku za slobodno vrijeme? Mislili ste, da vam ova tvrtka proizvodi samo stvari, koje vidite u našim malenim trgovinama? Ako je tome tako, onda stvarno još niste bili na njihovoj službenoj Internet stranici, ili malo upotrijebili Google tražilicu, da bih stvarno vidjeli, što sve od njih možete dobiti. Pored sve te obične opreme, ako joj tako uopće možemo reći, ta svjetsko poznata tvrtka ima u svojoj ponudi i tri različite stilove – Neo, Porsche Design Sport i Y-3. Svaki od tih dizajna ima svoje osobine, svaki je po sebi poseban i sadrži svoje različite proizvode.
Znači, ako ste do sada kupovali Adidasove proizvode samo u našim trgovinama diljem Hrvatske ili putem interneta, onda morate ili malo bolje potražiti, ili upitati u trgovinama, kada će dobiti novu robu, ili pak pogledati malo dalje, na tuđe tržište, gdje sigurno imaju ono, što želite. Za početak je ovdje prvi stil ili dizajn, kojega su nazvali sa imenom Neo. To je stil, kod kojeg ćete pronaći mladost, živahnost, pronaći sve ono, što će vas napraviti moderne za svaki dan i za svaku priliku. Ako idete u grad i vani je hladno, onda su ovdje različite kape, jakne, debele majice, cipele, rukavice i mnogo drugih stvari, koje će tako muškarcima, kao i ženama njihov dan napraviti ljepši.
Ako ste pak jedan onih, koji žele malo izaći iz prosječnog društva i biti nešto posebno, onda je ovdje za početak Porsche Design linija, koja je sasvim sigurno nešto posebno, kao i što su auti, po kojima je ovaj stil dobio ime. Pronaći možete tenisice, jakne, trenirke i mnoge druge stvari, a isto tako je i kod linije Y-3, koja je jedna od onih, koje će na sebe staviti samo oni, koji u svojim džepovima imaju nekoliko više novca i koji se ne boje izgledati drugačije. Sve to i još više su moderne linije/stilovi, koje vam pružaju u toj svjetsko poznatoj tvrtki – samo potražiti ih morate i sigurno ćete na sebi imati proizvode po zadnjem trendu i modi.