Архиве ознака: web tražilci

Optimizacija web stranica sa povratnim linkovima

Imate internet stranicu, na kojoj želite nešto prodati, pokazati ili sami sebe predstaviti? Ako na njoj nemate ljudi, onda vam je to sve skupa bez veze. Da bi na vašu stranicu došli ljudi, imate dvije mogućnosti – ili da uložite neki novac u oglašavanje i tako dobijete neku određenu količinu ljudi ili pak da napravite nešto za optimizaciju web stranice koju imate. Kad se vaša stranica postavljala, vjerojatno ste već puno toga napravili na tako zvanoj „on-site“ optimizaciji, ali pored toga, potrebnog je još puno više. Što je zapravo ono najvažnije, nitko osim Googla ne zna, ali ipak, analize i testiranja pokazuju, da su još uvijek jako bitni tako zvani „backlinkovi“ ili po našem povratni linkovi.

Što to zapravo znači i kako do tih stvari doći? Za početak objašnjenje – ako će Google na mnogim stranicama vidjeti, da iz njih dolaze linkovi na vašu stranicu, to će mu biti znak, da je vaša stranica kvalitetna i da mnogi pokazuju na nju. Ako ćete čekati, da dobijete kakav takav link, onda će to stvarno dugo potrajati i trebat će vam nekoliko sreće, ali sa dobrim sadržajem se i do toga može doći. Ali zašto čekati? Imate i mogućnosti, da se do „backlinkova“ dođe nekoliko lakše i brže – na primjer sa „guest postingom“ – to je pisanje članaka za druge stranice, gdje vam zahvale tako, da postave link do vaše stranice!

Naravno, ako želite, da bi vaša optimizacija web stranica bila što bolja, trebat će vam puno više – iz toga razloga si mnogi postavljaju blogove, na kojima mogu pisati kratke članke i tako sami sebi stvarati povratne linkove. Isti način dobivanja je i preko kupovine članaka na različitim stranicama i naravno još puno toga bi se našlo, samo ako malo razmislite. Pa eto, ako imate mogućnost, da za koga nešto napišete ili da vam netko na svoju stranicu postavi kakav link, uradite to, sve to će vam koristiti, da bi vaša stranica iz dana u dan u Google tražilici rasla i bila na sve boljim i boljim pozicijama!

http://www.red-orbit.hr/usluge/optimizacija-web-stranice-za-trazilice