Архиве ознака: web prodaja

google oglašavanje

Pogreške kod Google AdWords oglašavanja

Poslovica kaže, da se čovjek iz pogrešaka uvijek nešto nauči – možda je to istina, ali ako nas te pogreške koštaju puno novca, onda i to nije baš najbolje. Baš zbog toga je jako bitno, da se prije Google AdWords oglašavanja dobro upoznate sa svim potrebnim, da bi radili što manje pogrešaka. Svaka pogreška vas naime dovede do troškova, a to naravno znači, da ćete plaćati nešto, od čega nećete imati koristi. Baš zbog toga ćemo vam ovdje napisati nekoliko pogrešaka, koje rade ljudi u tom načinu oglašavanja.
Jedna od najviše puta napravljenih pogrešaka kod Google AdWords oglašavanja je, da onaj tko radi oglase, u njih ne uključi proizvođača nekog proizvoda – tako na primjer možete jako ciljano oglašavati. Na primjer, ako netko traži računalo proizvođača ASUS, onda napravite takav oglas – „računalo ASUS“, a ne da samo upotrijebite ključnu riječ „računalo“. Na takav način neće vam na oglas klikati svi oni, koji traže računalo drugih proizvođača, kao što su na primjer HP, Lenovo, Acer i drugi, već će odmah na vašu stranicu doći oni ljudi, koje tražite i za koje imate vaš proizvod. Tako se može uštedjeti novac i upotrijebiti ga za mnoge druge oglase, koji će vam koristiti kod prodaje!
Kao sljedeća pogreška, koju se vrlo često radi je, da su oglasi neažurirani – to vam znači, da se u oglasu nalazi link, koji dovodi ljude na vašu stranicu, a na njoj na primjer nema više oglašavanog proizvoda, cijena za proizvod nije pravilna ili nešto slično. Baš zbog toga uvijek je jako bitno, da pazite na vaše oglase, te ih pratite, što se sa njima događa. Sa takvim oglasima, koji nisu kvalitetni opet ćete raditi samo štetu i troškove sa novce, a od njih nećete imati koristi, već samo nezadovoljne posjetitelje, koji će o vama odmah pomisliti, da ne radite dobro i nikada se više neće vračati na vašu stranico, Pa zato, ako ne možete ili ne znate raditi takve oglase sami, potražite neku tvrtku, da oni rade to za vas – kvalitetno i profesionalno!