Архиве ознака: tvrtke

berite adidas za plivanje

Adidas micoach – postanite brži i izdržljiviji

Živimo u svijetu, u kojem smo na svakom koraku vođeni ili praćeni sa nekom tehnologijom – cijele dane sjedimo za računalom, pa se vozimo u automobilima, gdje se cijelo vrijeme nešto preračunava, pa ima još puno toga – još pogotovo, kad u ruke uzmete vaš pametni telefon. Sa njime možete telefonirati, sa njime možete slati SMS poruke, sa njime možete tražiti neke stvari po internetu, sa njime možete praktički sve, a i na kraju krajeva, može vam pomoči, da bolje trenirate, da ste iz dana u dan brži, da ste iz tjedna u tjedan izdržljiviji. Pitate se kako to potiči? Odgovor je Adidasov micoach!

Tvrtka Adidas se na svakom koraku trudi, da bih u svijet sporta donijela što više – kao prvo je tud kvalitetna sportska oprema, bez koje praktički nitko ne može trenirati, igrati utakmice, biti iz dana u dan bolji, a odmah nakon toga su tu i drugi dodatci, kao što su na primjer aplikacije za telefone i jedna od takvih je aplikacija „micoach“! To je aplikacija, koju možete potpuno besplatno i jednostavno naložiti na telefon, ju nakon toga instalirati i početi koristiti, kad se bavite nekim sportom – na primjer, kad odete trčat, kad idete u planine ili na primjer na bicikl – mogućnosti ima mnogo!

Sada vam sigurno nije jasno, zašto bih na treningu sa sobom imali još telefon – pa, odgovor je jednostavan – zato, da bih vam on mogao pratiti stazu, po kojoj ste trčali, da bi vam sa GPS-om mogao izmjeriti, koliko ste trčali, da bi uz sve to mogli još slušati muziku, te na kraju cijeli trening pogledati kad ste kod kuće – dali je bio kvalitetan ili bih mogli još bolje, dulje, brže! Kad jednom imate sve te podatke, možete napredovati, možete si raditi treninge, kakve želite i kad jednom to počnete raditi, uspjesi su vam zagotovjeni, iz dana u dan bit ćete bolje, a sve skupa, ta aplikacija je potpuno besplatna!