Архиве ознака: terme slovenija

Svake terme u Sloveniji su posebne na neki svoj način

Svi oni koji vole uživati u životu i isprobavati nove stvari, trebali bi posjetiti različite terme u Sloveniji. Za razliku od klasičnih toplica čije usluge se uglavnom baziraju samo na kupanju u bazenima, terme u Sloveniji nude i puno više od toga. Izbor termi u Sloveniji je jako velik, a u nastavku pročitajte samo kratak opis što nude neke od njih.

Terme Zreće

Pitate li ljude koji žive u Sloveniji koje terme u Sloveniji su im najdraže, mnogi će vam odgovoriti da su to upravo terme Zreće. Nalaze se u Pohorju i smještene su na odličnoj lokaciji. Naime, na svega oko pola sata vožnje, na nadmorskoj visini od 1517m, nalazi se skijaški centar Rogla. Mnogi posjetitelji zimi kombiniraju terme Zreće i skijaški centar Roglu pa usred zime uživaju u skijanju, a kasnije se opuštaju u bazenima i wellness uslugama koje nude terme Zreće. Ljubitelji kupanja će uživati jer terme Zreće nude čak 1600m2 vodenih površina.

Terme Čatež

Ove terme u Sloveniji nude jedan od najvećih vodenih parkova u Europi sa čak oko 12 000m2 vodenih površina. U ovim termama pronaći ćete mnoštvo bazena za sve generacije, brojne tobogane i atrakcije za one mlađe, ali i one starije. Budući da imaju otvoreni i zatvoreni dio, posjećene su tijekom cijele godine. U okolici se nalaze mnogi hoteli, apartmani, ali i neke jedinstvene smještajne jedinice. Primjerice, možete se smjestiti u Indijanskom selu i boraviti u šatoru ili u Gusarskom zaljevu te uživati u jednoj od prekrasnih kućica na jezeru.

Terme Olimia

Tražite li neke terme u Sloveniji koje imaju odličnu wellness ponudu, onda je ovo odličan izbor. Uz mnoštvo bazena, ove terme imaju bogatu wellness ponudu, a najpoznatiji su po brojnim saunama. Okoliš je ljeti prekrasan, sve je puno zelenila i šuma pa će vam boravak u ovim termama u Sloveniji zasigurno dugo ostati u sjećanju.