Архиве ознака: rogla

Hoteli u Mariborskom Pohorju za raznolike goste

Hoteli u Mariborskom Pohorju pogodni su za raznolike goste. Pod time se misli na broj gostiju. Dolazite li udvoje, svakako ćete uživati u prilagođenim sobama kao i raznim drugim uslugama za dvoje, poput wellnessa i slično. Ako pak dolazite kao obitelj s djecom, hoteli u Mariborskom Pohorju vam nude i sobe nešto većih dimenzija s više dodatnih ležaja kako bi svima bila udobno. Naravno, u tom slučaju će vaša djeca uživati u raznim sadržajima namijenjenima njima, poput raznih igrališta, animacijskih aktivnosti i ostalog. Dostupno je mnogo hotela u Mariborskom Pohorju, tako da ovisno o onome što vam je bitno, potražite onaj odgovarajući.

Dodatni sadržaji u hotelima

Hoteli u Mariborskom Pohorju nude i vrlo raznolike dodatne sadržaje. Neki gosti posjećuju hotele isključivo zbog odličnog smještaja i odlične gastronomske ponude, dok se neki odlučuju za hotele isključivo zbog raznih dodatnih usluga. Neke od tih usluga uključene su u cijenu smještaja, dok se neke dodatne plaćaju. Primjerice, oni koji se bave sportom i vole ostati u formi i za vrijeme odmora, redovito koriste mogućnosti boravka u hotelskoj teretani ili koriste sportske terene za bavljanje nekim sportom. Oni koji pak vole opuštanje, nerijetko se koriste uslugama wellnessa. A budući da, kao i skijanje, wellness iz godine u godinu postaje sve popularniji, hoteli u Mariborskom Pohorju se trude stalno poboljšavati svoju ponudu. Neki su otišli toliko daleko da su izgradili posebne wellness centre u kojima se nude raznolike usluge.

Blizina skijališta i staza

Hoteli u Mariborskom Pohorju se, osim po smještaju i dodatnim sadržajima, razlikuju po još jednoj važnoj stvari. A riječ je o udaljenosti od nekog skijališta ili staza. A upravo o tome često ovisi i cijena smještaja. Hoteli u Mariborskom Pohorju koji se nalaze u neposrednoj blizini nekog većeg skijališta ili staza su imaju i nešto veće cijene. Tako da svakako obratite pozornost na to prilikom rezervacije, ako vam je to bitna stvar.

Uživajte u raznim aktivnostima na skijalištima u Sloveniji

Neke obitelji svake godine imaju problema s odabirom svoje destinacije za odmor. Neki ljeti vole otići u toplije krajeve, okupati se u moru ili se razmaziti u nekim termama, wellness uslugama i slično. Drugi pak radije propuštaju te ljetne radosti i zimi odlaze na skijaške destinacije gdje uživaju u skijanju, sanjkanju i drugim zanimljivostima. Odlazite li u Sloveniju i ako od skijališta u Sloveniji odaberete Roglu, zimi ćete moći uživati u jednom i drugom.

Rogla nudi više od ostalih skijališta

Brojna skijališta u Sloveniji nude jako puno usluga za skijaše, no Rogla je po nečem specifična. Naime, Rogla nudi ono što i svi ostali po pitanju zimskih aktivnosti, od mnoštva različitih staza, odličnog smještaja, brojnih kafića i restorana, no nudi još nešto što će mnogima biti razlog zašto će se zaputiti baš tamo. U neposrednoj blizini Rogle, nalaze se i terme Zreće. Tako odlaskom na skijanje dobivate još i mogućnost da se koristite uslugama termi. U to spadaju nezaobilazni bazeni s termalnom vodom, ali i vrlo veliki izvor raznovrsnih wellness usluga. Svi oni koji već dugo odlaze na skijanje, znaju da unatoč tome što uživaju na snijegu tijekom dana, navečer osjećaju umor. A nema ništa boljeg za liječenje umora od opuštanja tijela u bazenima ili poneke masaže ili odlaska u saunu o sklopu wellness usluga.

Upravo zbog toga, kada se usporede skijališta u Sloveniji, nije ni čudo da Rogla postaje sve češći odabir mnogih skijaša. Tamo možda nećete pronaći vrlo dugačke staze od nekoliko kilometara kao u nekim drugim skijalištima, no mogućnost boravka u termama u neposrednoj blizini će to itekako nadoknaditi. Upravo zbog toga, brojne agencije nude kupovinu turističkih aranžmana koji uključuju boravak u Rogli i termama Zreče, odnosno kartu za oba objekta. Kupovinom takvih paketa ćete dodatno uštedjeti jer nećete morati kupovati pojedinačne karte.

www.rogla.eu/hr/sto-ciniti/zimi/skijanje-i-daskanje

Mariborsko Pohorje se razvija i hoteli na njemu

Nema lošije situacije od one, kad skupite neke novce, odete negdje za koji dan, dva ili još više, dođete tamo i razočarani ste s onim, što ste dobili. Ljudima se to jako često događa, a razlog za sve to je u tome, jer neke tvrtke ne ulažu novca u ono svoje što imaju – u hotele, apartmane i sve ostalo, što ide uz tu ponudu. Ako na primjer volite skijanje, onda je zima takvo doba, da ćete vjerojatno negdje krenuti, da bi malo uživali, spuštali se po bijelim strminama i tako preživjeli kakav dan ili dva u prirodi. Ali bodite pažljivi kod biranja destinacije i svega ostaloga!

Kad počnete gledati, kamo bi mogli otići, predlažemo, da malo provjerite mišljenja ljudi po internetu, na raznim forumima i slično – tamo ćete jako brzo vidjeti, što ćete dobiti kad negdje stignete. Ako vam na primjer treba naš prijedlog, onda možemo bez problema reći, da se na primjer Mariborsko Pohorje dobro razvija i hoteli, apartmani tamo isto tako! Svi oni, koji malo prate situaciju kod njih vide, da svake godine ulože nekoliko novca, kako bi na primjer sredili skijališta, kako bi obnovili neke smještaje za spavanje i sve ostalo što ide uz to!

Jedna od takvih lokacija, kamo vam se sigurno isplati ići je Rogla – to vam je prekrasan dio Mariborskog Pohorja, a hotela tamo ima koliko želite – tako na vrhu, kao i ispod Rogle. Pored svih tih hotela, tamo ćete dobiti i odlične terme Zreče, gdje se možete nakon teškog dana na skijama i okupati ili si priuštiti kakvu saunu ili masažu. Kad na kraju potegnete crto ispod svega, vidjet ćete, da je razmišljanje o skijanju na ovom kraju odlična ideja – uzmite skije, krenite na put i uživajte! A što je najvažnije – na kraju krajeva ni nećete potrošiti previše novca, jer cijene su normalne, a ne previsoke!

rogla potovanje

Koča na Jurgovem – apartmani, koji će vam ostati u sjećanju

Sjećate se možda, kako vam je bilo, dok ste s roditeljima išli na vaše prvo more? Ili se možda više sjećate, kako vam je bilo, dok su vas prvi put postavili na skije i spustili vas na dolje? Čovjeku u sjećanju uvijek ostaju one lijepe stvari, koje je doživio, a baš iz tog razloga svi mi toliko volimo putovati – neki kreću na put samo u ljetnim danima, neki kreću na put samo u zimskim danima, kad zapadne snijeg ali ipak na svijetu postoje i takve destinacije, gdje nema veze, kad ćete krenuti do njih, uvijek će vam tamo biti prekrasno, lijepo i za uvijek će vam sve skupa ostati u glavi!

Ako i vi tražite nešto takvo, onda morate u Sloveniju, točnije na Roglu. Tamo se nalazi Koča na Jurgovem – apartmani, koji se nalaze praktički usred skijališta, pa su kao takvi idealna prilika za sve one, koji se na primjer žele u jutarnjim satima probuditi, nešto dobro pojesti, popiti kavu i već za nekoliko minuta biti na skijama i spuštati se po prekrasnim stazama! Da, baš sve to možete dobiti kod njih ali samo u zimskim danima, u ljeti je sve skupa malo drugačije – Koča na Jurgovem će biti još tamo i apartmani isto tako ali neće biti snijega – a što sad?

Ako ste mislili, da je ova koča upotrebljiva samo u zimskim danima, onda ste pogriješili – kao što smo rekli, ona se nalazi na Rogli, a tamo možete vidjeti puno toga i u ljetnim danima. Prekrasna priroda, koja će vam ponuditi duge šumske staze, po kojima možete trčati i šetati se, pa naravno se voziti i biciklom ili uživati u nekim drugim sportovima, koje ste si zamislili – da, baš sve to možete dobiti u Sloveniji, a kad ćete sve to jednom isprobati, sigurni smo, da će vam sav taj doživljaj za uvijek ostati u glavi, baš kao i vaše prvo more ili prvo skijanje, dok ste bili mali!

http://www.rogla.eu/hr/

rogla potovanje

Najbolji apartmani na Rogli – Koča na Jurgovem

Godina 2016 ide polako kraju, a to znači, da je uz to došla u naše prostore i zima. Prije ili kasnije će se zbog svega toga dogoditi, da će pasti veće količine snijega, a sve to će razveseliti one, koji vole skijanje! Svi oni, će na brzinu iz podruma dovući skije, pregledati ih i poželjeti kakav prekrasan vikend na nekoj dobroj lokaciji. Ali kad će početi razmišljati o tome, trebat će im neka ideja, kamo krenuti? Jedna od super mogućnosti su sigurno apartmani u Koči na Jurgovem – dali ste već ikad čuli za ovu destinaciju? Ako niste, onda ćete je morati potražiti na Rogli, koja se nalazi u Sloveniji u blizini Celja, Zreča i sličnih krajeva!

Što zapravo možete dobiti na Rogli? Kao prvo, su tu prekrasni apartmani – Koča na Jurgovem. To vam je koča, koja se nalazi praktički na skijalištu, a to vam svakako znači, da ćete se u ranim jutarnjim satima moći probuditi, stati u pancerice, uzeti skije i krenuti na stazu – ona će se nalaziti odmah pored vas. To, što smo sada spomenuli je samo jedna prednost ove destinacije – naravno, kod njih ćete dobiti odlično pripremljene staze, na kojima ćete se moči skijati cijeli dan. Pored odličnih staza, tu su i sve ostale stvari, koje idu uz to – odlična hrana, odlično piće i naravno, prekrasna priroda, koja će se nalaziti svugdje oko vas!

Za sve one, kojima je nekoliko sata skijanja dovoljno, tu su i mnoge druge stvari, koje možete dobiti na Rogli ili ako se spustite iz nje. Ako krenete prema dolje, možete doći u terme Zreče, gdje ćete pronaći odlične mogućnosti za opuštanje – prekrasni bazeni i wellness centar! Kad ćete jednom odraditi takav dan – najprije na skijama, pa nakon toga još opuštanje u bazenima, na večer ćete samo još doći do postelje i pasti u nju. Ako do sada još niste probali sve to, onda morate obavezno i to što prije!

Veče

rogla potovanje

Što vam mogu ponuditi hoteli, koje ima mariborsko Pohorje?

Danas živimo u svijetu, kada svi negdje žurimo – jedni na posao, drugi u trgovine, a treći opet negdje drugdje. Sve to u naša tijela donosi veliki stres, a što dolazi iza stresa, vjerojatno svi znate – opasne bolesti. Iz tog razloga jako je bitno, da napravite nešto za sebe, da svome tijelu ponudite opuštanje, da svojoj glavi date smirenje. Ali kako to učiniti? Jako dobro rješenje za sve to je priroda, a Slovenija je sigurno jedna od država, koja vam je može ponuditi jako puno! Šume, jezera,, putevi za šetanje i sve ostalo što možete zamisliti. Ako stvarno želite sve to doživjeti i preživjeti onda je mariborsko Pohorje i hoteli na njemu idealno za vas!

Ako još nikad niste bili na Pohorju, onda je možda za početak najbolje, da otvorite Google, potražite sve skupa na internetu i uvjerite se o svoj toj ljepoti. Da bi vam sve skupa bilo nekoliko lakše, možda provjerite i Roglu. To vam je u zimskim danima odlično skijalište, a kad snijega nema, to vam je odlična lokacija za mnoge ljude – za sportaše, koji tamo na veliko odlaze na sportske pripreme. Okolica je odlična za treniranje, za trčanje, a i zrak tamo gore je odličan. Pa ako to sve skupa vrijedi za vrhunske sportaše, onda će sigurno vrijediti i za vas!

Svi ti sportaši ostaju na mariborskom Pohorju u raznim hotelima, pa zašto onda ne bi tamo ostali i vi. Hoteli su postavljeni praktičku na vrhu, pa tako možete direktno iz hotela doći na sportski stadion i na šumske puteve, od kuda će vas put ponijeti daleko na okolo. Za sve one, koji volite borovnice, to je lokacija, gdje ćete ih stvarno pronaći mnogo, a svi ostali, koji na primjer volite jezera, morate krenuti do tako zvanih Lovrenških – prekrasni su i na njima imate što za vidjeti. Pa eto, ako stvarno volite uživanje i opuštanje, onda sada znate, kamo morate ići.

http://www.rogla.eu/hr/

Kamo na skijanje u 2017? Slovenija, Hrvatska ili Austrija?

Godina 2016 polako ide kraju, vremenski uvjeti idu sve više i više u ono hladno stanje, što znači, da će prije ili kasnije pasti prvi snijeg – u visinama i u nizinama. Kad jednom dođe takvo vrijeme, ljudi počnu razmišljati o tome, kamo bi išli na skijanje – Slovenija, Hrvatska ili možda Austrija? Naravno, pored ovih država, imate još jako puno drugih mogućnosti ali ove, koje smo nabrojali su stvarno one, kamo se Hrvati najviše puta odluče, da će otići. Znači, kamo ćete vi? Kako ćete rezervirati karte za skijanje, kako ćete rezervirati hotele i naravno, dali ste već provjerili vašu opremu, koju ćete upotrebljavati krajem ove godine i na početku 2017?

Pa počnimo sve skupa u Hrvatskoj – ako vam je želja, da ostanete u našoj državi i tu trošite novac, onda morate znati, da ćete ga moći trošiti na primjer na Sljemenu, a to je više ili manje to, što se tiče kvalitetnog skijanja u našoj državi. Sve skupa je puno drugačije kod naših susjeda u Sloveniji. Ako samo pomislimo na mariborsko Pohorje – već tamo imate jako puno staza za skijanje, hotela za spavanje i naravno, prekrasnih gradova, koje možete posjetiti, ogledati si ih i u njima uživati. Naravno, ima Slovenija još puno toga drugoga – ali za veliku većinu onih, koji dolaze iz Zagreba i okolice, to je najbliže i jako jednostavno!

Odmah nakon skijanja u Sloveniji, tu je za sve hrvate još zanimljiva Austrija. Da bi došli do njih, trebat će vam malo više vremena, a još jedna je stvar, koju je potrebno napomenuti – cijene skijanja kod njih su dosta visoke ali dobro, za taj novac ćete dobiti stvarno jako puno. Pa sada vi odlučite, što ćete odabrati, ili ćete ostati doma, ili ćete krenuti do naših susjeda ili ćete na kraju negdje još malo dalje. Bilo kako bilo, uvijek pazite na sebe, na svoje zdravlje i na tijelo, da se ne ozlijedite, jer ako dođe do toga, vašim užitcima će brzo doći kraj!

Ovde

Kakva su skijališta u Sloveniji?

Nekad je vrijedilo, da je skijanje više ili manje sport za one, koji imaju jako puno novca. Naravno, ako ste nekad željeli nabaviti skije, pancerice i svu ostalu opremu za skijanje, potrebno vam je stvarno bilo puno novca, a što tek onda, kad ste poželjeli na skijalište – još karte, jelo tamo i sve ostalo, što ide uz to. Da, tako je to bilo nekad – danas se mnoge od tih stvari mogu dobiti puno jeftinije, a pogotovo ako znate, gdje sve to tražiti, a da uz jeftine cijene dobijete još kvalitetu. Jedan takav jako dobar primjer su na primjer skijališta u Sloveniji – to je država, koja je već od nekad poznata po skijanju i svemu ostalom, što ide uz to!

Ako pomislite, da su neke vrhunska skijališta u Sloveniji od Zagreba odaljena svega sat vremena ili možda malo više, onda vam jako brzo postane jasno, da vam neće trebati puno benzina, da bi došli do njih. Jedno takvih se na primjer nalazi na Rogli. Tamo stvarno možete dobiti sve što poželite – vrhunske staze za skijanje, gdje se mogu zabavljati svi, tako mališani, kao svi oni, koji već znaju jako dobro skijati. Naravno, nije sve samo u stazama – ovdje su i jako vrhunske žičare, koje će vas brzo dovesti na početne destinacije, pa ćete tako više biti na skijama, nego na guzici!

Naravno, cijeli dan ne možete skijati, pa se je svake toliko potrebno i malo odmoriti. Ako ćete si poželjeti samo kakav čaj ili kavu, dobit ćete je, isto tako je sa svima onima, koji na skijalištima žele nešto pojesti – i za njih se na Rogli nađu kvalitetne stvari. A za kraj, ovdje je još smještaj, ako vam zatreba – neki odlaze na skijanje samo za jedan dan, a sve više ima i takvih, koji odlaze na dopust i tamo skijaju po tjedan dana ili još više. Pa eto, ako ste se našli u svemu ovome, potražite ovo skijalište na internetu, provjerite snježne uvijete i krenite na put – neće vam biti žao!