Архиве ознака: puma šop

Powercat 2.12 kolekcija u prodaji u Puma Šopu

Proizvođač sportske opreme Puma šop je u prodajni program uvrstio kolekciju Powercat 1.12 koju će nositi fudbalska reprezentacija Italije na idućem Evropskom prvenstvu. Nova kolekcija je nastala na osnovu Speed kolekcije, a uključuje kopačke, dresove, šortseve, rukavice, kostobrane i lopte.

Kopačke (Puma Šop, 110€)

Puma Powercat 2.12 kopačke predstavljaju savršene kopačke za tvrđe podloge. Donose bolju kontrolu lopte, veću snagu i preciznost pri udarcu, zahvaljujući novoj tehnologiji. Jastučići na gornjem delu stopala pojačavaju snagu udarca, dok istovremeno imate odličan dodir s loptom.

Puma komapčke ATTACCANTE GC

Dres (Puma Šop, 70€)

Najnoviji dres italijanskog tima urađen je u retro stilu, sa četiri zvezdice koje označavaju četvorostrukog prvaka Evrope, grbom nacionalnog fudbalskog saveza na levoj i Puminim logotipom na desnoj strani. Uski dresovi imaju trodimenzionalni, reljefni print, izdržljive i rastegljive rukave, te mrežu na zadnjoj strani koja omogućava veću slobodu pokreta.

Šorts (Puma Šop, 40€)

Zvanični šorts italijanske reprezentacije takođe je u prodaji u Puma Šopu. Originalni grb se nalazi na desnoj nogavici, Pumin logotip na levoj, a sam šorts izrađen je od recikliranog poliestera.

Lopta (Puma Šop, 10€)

Kako je trenutno na sniženju, po vrlo povoljnoj ceni možete dobiti idealnu loptu za rekreaciju s prijateljima. Poput lopti iz kolekcije Powercat, i ova je napravljena od termoplastičnog poliuretana s poliesterskom potporom. Kao dugotrajna, lagana, solidna, sa odličnim karakteristikama pri letu, a uz sve to i jeftina, ova lopta predstavlja pravi izbor.

puma

Puma v1.11 Spid (Speed) program dostupan u Puma Šopu

Nakon puštanja u prodaju v1.11 ljubičasto-žutih kopački sredinom prošle godine po ceni od 55 do 190€, u Puma Šopu su se pojavili i ostali delovi odeće iz ove kolekcije. Neki od poznatih fudbalera, poput Aguera, Loika i Falkaa, već koriste v1.11 Spid program. U proizvodnji je korištena poslednja tehnologija kako bi se osigurala lakoća, dobra ventilacija, te omogućila sloboda pokreta na terenu i treningu.

puma

Sportska majica (Puma Šop, 20€)

Sportska majica sa performansama koje bi trebalo da vam omoguće lakši i brži trk. Mreža s prednje strane omogućava vam bolje prozračivanje u toku treninga, a u njoj je utisnuta oznaka serije, „v1.11”, kao i Pumin logotip.

Šorts (Puma Šop, 20€)

Vezeni šorts iz ove kolekcije dizajniran je tako da omogući što bolje kretanje na terenu, sa mrežom sa strane, za bolje prozračivanje. Oznaka Pume se nalazi na levoj nogavici, a logotip serije v1.11 na desnoj nogavici. Sa širokim džepovima i elastičnim pojasom, ovakav šorts je savršen i za trening i za druženje s prijateljima u kućnoj atmosferi.

Lopta (Puma Šop, 12€)

Za obično dodavanje u parku, ili pak za ozbiljniji turnir, v5.11 lopta je dizajnirana da omogući brzinu. Ova loptu za rekreaciju napravljena je od termoplastičnog poliuretana s poliesterskom podrškom, dok je šav takav da loptu čini mekanom na dodir, solidnog oblika i sa dobrim karakteristikama pri odskakanju i letu.