Архиве ознака: poletna občuta

poletna obuča

Crocs na vašim nogama, kad ste na odmoru

Dolaze topliji dani, i polako ćemo morati početi zimske kapute i debele cipele pospremati u ormare, te iz njih uzeti nešto laganije i udobnije. Kad ćete jednom zamijeniti garderobu u vašim ormarima, onda možete čak već početi razmišljati o tome, gdje ćete ove godine provesti ljetni odmor – dali će biti to negdje uz more, možda Hrvatska, Grčka, Španjolska ili neki malo udaljeniji krajevi – u posljednjim godinama sve više ljudi odlazi u Egipat, Dubai ili još neke druge slične krajeve. Gdje god bili išli, uvijek imajte na umu, da mora sa vama i vaša odjeća i obuća – baš zbog toga nemojte nikako zaboraviti sa sobom uzeti Crocs sandale, jer oni su stvarno za svaku priliku.
Ako na primjer odlazite na odmor u koji od Hrvatskih gradova pored mora, onda morate znati, da će vam se tamo pružati odlični uvjeti za kupanje u moru, za šetanje u večernjim satima po gradovima ili ćete moči otići na kakav izlet – za sve te prilike, koje smo sada nabrojali, moći ćete na svoje noge staviti Crocsice, koje su stvarno udobne, sa njima se može jednostavno i kvalitetno hodati, pa ćete tako moči uživati na svakom koraku, kojeg ćete napraviti negdje na domaćem terenu.
Mislite li sada, da možete ove sandale nositi samo uz more? Naravno, da ne! Sa njima možete i u neke veće gradove, kao što su na primjer Madrid, Barcelona, Zagreb, Ljubljana – tamo ćete svakako puno hodati, jer su to veliki gradovi, u kojima imate mnogo toga za vidjeti. Eto, i u takvim prilikama će vam trebati na nogama nešto udobno, nešto što diše, nešto jednostavno, kako bih se mogli stvarno prepustiti ogledu grada i uživanju u ljepotama njega, a ne sekirati se, kako vas bole noge i leđa od onoga što nosite na svojim nogama – znači, kad odlazite na odmor, dobro premislite, što ćete nositi sa sobom od obuće!

http://tenisice.hr/Crocs/