Архиве ознака: polaganje laminata

polaganje laminata

Voda vam uletjela u kuću? Digla vam laminat?

Svakome od nas se može dogoditi, da mu voda u kući napravi štetu – bilo to zbog toga, jer se dogodi neka pogreška, da na primjer zaboravimo zatvoriti vodu ili da na nas udari neka viša sila, na primjer poplave. Bilo kako bilo, kad smo jednom u situaciji, da nam je voda uništila naš dom, potrebno je napraviti puno toga, da bi se sve skupa postavilo u prvo stanje – sušenje, bojanje, polaganje i puno toga drugoga, što dolazi na red. Ako nemate pojma, gdje bi počeli, evo vam nekoliko savjeta, koji će vam sigurno koristiti, kad vam je glava puna problema!

Kad jednom dođete u situaciju, da imate u vašem domu vodu, onda je kao prvo obavezno, da je što prije maknete van – da dignete svu opremu, koja stoji u vodi i da uklonite svu vodu. Ako vam na podovima stoji na primjer laminat, onda morate obavezno sve skupa izvaditi i ukloniti i na kraju temeljito osušiti, jer jedino tako ćete moći na novo postavljati nove podove. Ako mislite, da je sušenje podova moguće napraviti u kakvom danu ili dva, moramo vas odmah postaviti na realna tla – to je postupak, za kojeg će vam trebati puno više. Tek kad je sve skupa dobro osušeno, možete početi opet sa polaganjem novih podnih obloga!

Koje odabrati? Polaganje laminata je jednostavno, isto tako je ovo pod, koji je dosta jeftin i kojeg možete dobiti praktički na svakome koraku – i ako se vam na primjer pokaže, da podove nakon poplave niste dobro osušili i da ćete opet naletjeti na probleme, nećete baciti puno novca u smeće sa novim renoviranjem i novim polaganjem. Naravno, kad se vam jednom sve to dogodi, potrošit ćete jako puno novca, ali nemojte se sekirati, svatko od nas može doći u takvu situaciju, sve se to može preživjeti sa molo dobre volje i pomoći vaših prijatelja – svatko od nas ima i poznaje takve ljude, koji će mu priskočiti u pomoć, kad je to potrebno!

http://www.floor-experts.rs/laminat-podovi