Архиве ознака: podplat crocs

Obuća Crocs za vruće ljetne dane

Crocs misli na vas i ljeti

Za vruće ljetne dane Crocs je pripremio posebnu kolekciju koja će vam olakšati korak i napraviti ga udobnijim. Poduzeće obećava, da ćete vaše noge osloboditi suvišne težine s novim materijalom, kojeg su razvili s namjerom da nam ponude najlaganiji i najudobniji materijal ikada. Radi se o posebnom ultra laganom materijalu će Crocs upotrebljavati u skoro svim sljedećim modelima. Svaki model nudi klasičan izgled i unikatan način izrade, a prosječan muški model obuće teži samo 200 grama. Obuću te težine jedva ćete osjećati na nogama. U poduzeću Crocs se jako ponose na činjenicu da je njihova obuća usprkos lakoći i udobnosti jako čvrsto izgrađena i izdržljiva.

Crocsice i s vezicama

Crocs

Crocs

Crocs od nedavno nudi i obuću koja nekoliko odudara od njihovih prijašnjih modela. Kako bi neke svojih modela približili svakodnevnoj obući i tako primamili nove kupce, odlučili su izraditi crocsice s vezicama. Modela ima već jako puno, pa ćete zasigurno pronaći neki koji vam se sviđa. Crocs proizvodi tako zatvorene modele, kako i one otvorenog tipa za ljeto, kada vam je vruće na svakom koraku. Kupci su ideju crocsica s vezicama brzo prihvatili i modeli toga tipa već su stekli visoku popularnost.

Materijal i izrada su ključni

Potplat Crocs modela je jednostavan. Radi se o udobnom Croslite materijalu, kojeg Crocs upotrebljava od samog početka svog poslovanja. Gornji dio se razlikuje od modela do modela no kvalitetna izrada je ona koja Crocs podiže među najbolje proizvođače obuće.