Архиве ознака: plivanje

berite adidas za plivanje

Adidas sa vama na plivanju – turističkom ili ozbiljnom

Kad pomislite na plivanje, možete o njemu razmišljati na dva načina – jedan je onaj u ljetnim danima, kad se sunčate na plaži, dignete se iz ručnika, skočite u vodu i rashladite se sa nekoliko zamaha, a drugi način je onaj malo ozbiljniji, kad spakirate torbu, u nju stavite sve potrebne stvari i odete na trening plivanja u kakav plivački centar. Nema veze, za koji način plivanja ćete se odlučiti, za jednog i drugog trebat će vam neke stvari, koje vam može ponuditi Adidas, da bih u svemu mogli što bolje uživati i malo pretegnuti svoje tijelo!

Znači, ako odlazite na more, pa ćete tamo svakog dana malo skakati u vodu i otplivati koji metar, onda vam i ne trebaju neke posebne stvari – za početak su ovdje neke kupače gače, koje mogu biti ili duge ili one stare, klasične – kakve se vam više sviđaju. Nakon toga ćete za ležanje na plaži i sunčanje trebati i neki ručnik, da bih mogli uživati i ljenčariti, a i da bih se mogli obrisati, kad dođete iz vode. Ako je barem malo avanturista u vama, onda će vam možda trebati i kakve naočale za plivanje, da bih sa njima mogli malo provjeriti morsko dno i ribe, koje po njemu plivaju – sve skupa izgleda dosta jednostavno!

Tako vam je to, kad idete na dopust i plivanje – a barem malo je sve skupa drugačije, kad idete na plivanje u bazen, kad želite tamo odraditi trening. Isto tako će vam trebati kakve Adidas kupače gače, ali tamo dolaze u obzir samo one uske uz tijelo, pored toga trebate naočale, ali one malene, da bih mogli gledati pod vodom i plivati što ravnije, te se na kraju bazena što jednostavnije okrenuti. Pored toga trebat će vam još kakav ručnik, torba, natikači i to će polako biti to – spremni ste za trening, spremni za razmigavanje. Kad jednom shvatite, kako je to sve skupa jednostavno i dobro za vaše tijelo, nećete više moći prestati plivati – to će postati vaš život!

http://www.tenisice.hr/Adidas/