Архиве ознака: oprema za zimu

Salomon sa vama u snijegu i mrazu

Svake godine zime su sve slabije i slabije. Nekad se moglo skijati u gradovima, koji imaju skijališta na skoro i u centru grada, a danas je na takvim skijalištima skoro nemoguće kupiti kartu, jer se ne prodaju, jer žičare ne rade i snijega nema. Al za sve one, koji vole skijanje i ostale sportove na snijegu, još uvijek postoje skijališta koja se nalaze nekoliko više i tamo ima dovoljno snijega, da se može bez problema skijati, bordati ili po želji možda samo sanjkati. Takvih skijališta ima mnogo i u blizini Hrvatske, pa se morate tako samo malo provozati do Italije, Austrije i na neke lokacije u Sloveniji i već možete uživati u snijegu i mrazu. A što uzeti sa sobom na takve užitke? Salomon je tvrtka, sa čijim proizvodima sigurno nećete pogriješiti – kvalitetni su i naravno imaju sve što vam treba u takvim okolnostima.

U mrazu i snijegu, što će vam trebati? Pa puno toga – debele jakne, čarape, kape, debele majice i hlače za skijanje, šalovi i još kakva sitnica, kako bih se mogli obući u nju i otići na skijalište, ali to nije sve, ako želite uživati na snijegu, onda će vam vjerojatno trebati i koja druga stvar. Pored osnovnih stvari, potrebna vam je i Salomonova oprema za skijanje – a što sve ovamo spada? Naravno, kao prvo su ovdje skije, bez kojih praktički ne možete skijati, ako ste već nekamo došli sa tim razlogom. Nakon toga jako su bitne i pancerica, u kojima ćete moći staviti skije na svoje noge. Kako bih mogli što bolje loviti ravnotežu, potrebne su vam palice, a za sigurnost ćete morati na glavi imati kakve naočale i naravno kvalitetnu kacigu.

Eto, sve to su stvari, koje morate imati sa sobom, kad u zimskim danima odete negdje na skijanje. Naravno, pored svega toga vam je potrebno i nekoliko novca, kojeg ćete trebati za kupovinu dnevne karte, koje danas na skijalištima i nisu tako jeftine. A pored karti morate i nešto pojesti i popiti kroz dan, pa tako nemojte zaboraviti, da uzmete sa sobom dovoljno novca – skijanje nije jeftin sport.

http://www.tenisice.hr/Salomon/