Архиве ознака: olimpijske igre

Olimpijske igre

Obuća na zimskim olimpijskim igrama

Prošle su četiri godine, što znači, da su opet došle olimpijske igre, u kojima su zimski sportaši probali oboriti stare rekorde, napraviti rezultate, za koje su trenirali cijeli život i ustvari svoje snove. Skijanje, hokej, trčanje na skijama i još mnogo drugih zanimljivih sportova moglo se pratiti na zimskim olimpijskim igrama, a pored svega toga i mnoga zanimljiva odjeća i obuća na sportašima. Jer su to zimske olimpijske igre, sportaši su na sebi više ili manje nosili debele jakne, kape, rukavice i druge zimske stvari, a njihova obuća bila je sportska ali pored toga topla, kako ih ne bi zeblo u njihove noge, kad hodaju po različitim terenima i olimpijskom gradom.

Jer na olimpijskim igrama nastupaju samo vrhunski sportaši, za njih je sva oprema potpuno besplatna, pa to znači, da su svu odjeću i obuću, koju ste mogli vidjeti na njima, dobili od sponzora, koji su obukli svakog pojedinca, kojeg ste na igrama mogli vidjeti. Sponzori na zimskim olimpijskim igrama bili su Adidas, Nike, Reebook i još neki drugi. Svi ti sponzori su se potrudili, da su napravili kvalitetnu obuću i odjeću za sportaše, koja će ih grijati prije utrka, među utrkama i poslije njih, a pogotovo i u onim trenutcima, kad otiđu na podjelu medalja i tamo čekaju na svečanu podjelu na kojeg su čekali cijeli život, a sada se im je ostvario.

Pored sportaša, svakako i posve obični ljudi mogu da kupe opremu, koju su vidjeli na sportašima na olimpijskim igrama. Obuća, koja se je nosila na igrama, će više ili manje biti na policama u trgovinama odmah nakon igara, a isto tako i sve ostalo, što ste mogli vidjeti na sportašima u Sočiju. Pa tako ako poželite, da će i na vašim nogama biti obuća, koju ste gledali samo na televiziji, onda potražite informacije putem interneta, tko su bili sponzori i koje modele su sportaši nosili i odmah možete iste stvari naručiti na internetu i nabaviti ih. U njima ćete svakako uživati i biti moderni na svakom koraku, kamo ćete sa njima otići.

http://www.tenisice.hr/Obuca/