Архиве ознака: obuća u beogradu

Pravilan izbor muške obuće

Kako se od obuće očekuje da izdrži težinu našega tela više od tri hiljade puta u toku dana, pravilan izbor je nužan. Loš izbor, pak, dovodi najpre do neugodnosti, a potom i povreda. Naravno, ne sme se zanemariti ni estetski aspekt jer obuća doprinosi i sa 30% u oceni našeg izgleda.

Nosite obuću koja odgovara prilici

Najčešća greška koju prave muškarci je pogrešan izbor obuće u odnosu na priliku. Patike vas štite dok trčite, čizme sa čeličnim vrhom vas čuvaju na poslu, pa iako ova obuća može biti prikladna i u drugim prilikama, muškarci često biraju krajnosti između formalnog i vrlo neformalnog izgleda.

Investirajte u kvalitetnu obuću

Uštedite na duge staze investiranjem u kvalitetniju obuću koja traje godinama, umesto da kupujete lošije cipele i više puta godišnje. To nije dobra strategija, jer jeftiniji materijali ne traju dugo, a ukoliko štedite za kvalitetniju obuću, stičete i poštovanje prema njihovom kvalitetu, te bolje brinete o njima.

Pravilan izbor muške obuće

Pravilan izbor muške obuće

Nikad ne žrtvujte udobnost

Uvek izaberite obuću pravilne veličine, čak i ako morate odvojiti više novca. Obratite pažnju i na širinu, probajte više modela dok ne nađete onaj koja vam savršeno odgovara: iznenadićete se šta ste propuštali, pogotovo ako dosta vremena provodite na nogama.

Vodite računa o obući

Potrudite se koristiti vodootporne preparate na svojoj obući, redovno čišćenje je obavezno, a trudite se i menjati nekoliko parova obuće da biste im dali vremena da se osuše između dva nošenja. To je posebno bitno za kožnu obuću jer je njena unutrašnjost podložnija propadanju.

Mrezni marketing