Архиве ознака: najk patike

najk patike

Najk patike – gde kupiti?

Prodaja sportskih patika predstavlja veliko tržište, pa je jasno da neki sumnjivi prodavci žele zaraditi prodajom lažnih i izmenjenih patika poznatih robnih marki. Ukoliko tražite autentične Najk patike i drugu Najk robu, najbolje je ići na sigurno. U tekstu ispod navešćemo nekoliko internet stranica i prodavnica koje su ovlaštene za prodaju originalnih Najk patika, uključujući i one retke.

najk patike

NIKE ZOOM KOBE VII SUPREME

Najk patike na internetu

Najveći izbor Najk patika, naravno, naći ćete na oficijelnoj Najk stranici – www.niketown.com. To bi trebalo da bude prvo mesto na kom tražite najnovije i originalne Najk patike. Ukoliko zaista volite Najk robu, svideće vam se i opcija Nike iD, gde možete izmeniti patike u skladu sa svojim željama: birajte boju, materijal, ili čak dodajte svoje ime. Željeni dizajn potom sačuvate i naručite. Pored zvanične stranice, postoji još stranica koje prodaju originalne Najk patike:

www.zappos.com
www.eastbay.com

Unikatne i retke Najk patike

Navedene internet stranice su odlične za kupovinu najnovijih Najk patika, ali ako tražite unikatne patike, ili patike koje su proizvedene u ograničenim količinama, pogledajte neku od sledećih stranica. Pouzdane su i prodaju samo originalne patike.

–          www.instyleshoes.com: Iako orijentisana pre svega na Air Jordan patike, ova stranica ima veliki broj retkih, unikatnih, ili patika iz ograničenih izdanja. Osim toga, na ovoj stranici imate i mnogo informacija o falsifikovanim patikama, uz savete kako da ih prepoznate

–          www.pickyourshoes.com: Ova internet prodavnica se može pohvaliti timom eksperata i kolekcionara koji proveravaju autentičnost patika, pa kao takva, predstavlja pouzdan izvor.

Najk šalje MAG patike u serijsku proizvodnju?

Najk (Nike) je na svom zvaničnom Jutjub (YouTube) kanalu postavio kratki video u sklopu marketinške akcije koja je preplavila društvene mreže u poslednje dve sedmice. Video traje svega 14 sekundi, na sredini je ispisan datum, 19.1.2012, oko koga se boje prelivaju na način poznat obožavaocima filma „Povratak u budućnost”. Navodno, vlasnici MAG patika su dobili i poruku od Najka u kojoj su pozvani da svoje patike taj dan nameste na zelenu boju.

Patike budućnosti

Podsetimo, sredinom prošle godine, Najk je objavio ograničeno izdanje MAG patika, kakve je nosio Marti Mekflaj, odnosno, glumac Majkl Džej Foks u kultnom filmu „Povratak u budućnost 2”, kada putuje u 2012. godinu. Izdato je svega 1500 parova koje su prodavane preko Ibeja (eBay), a prihod od prodaje je išao Fondaciji Majkl Džej Foks koja se bori protiv Parkinsonove bolesti. Početna cena pojedinačnog para je iznosila 400 dolara, ali su aukcijom cene dostizale između 3500 i 37000 dolara.

Najk negira

Nike MAG patike

Nike MAG patike

Ulazak Najk mag patika u serijsku proizvodnju je danas, čini se, više izraz nade zaljubljenika u „Povratak u budućnost” serijal, nego realan plan ove multinacionalne kompanije. Tome u prilog govori i izjava kreativnog direktora Najka, Tinkera Hetfilda, koji je rekao da verna replika ovih patika, sa samovezujućim pertlama neće biti dostupna do 2015. godine. Ipak, generacije odrastale uz Martija Mekflaja i ekscentričnog profesora Emeta Brauna se hvataju za svaku slamku.