Архиве ознака: kratke hlače

nogomet i drugi sportovi

Zabava uz Nike i golf

Igranje golfa mnogima nije poznato, pa tako mnogi znaju samo ono, kako igrati tako zvani „mini golf“, kad negdje na moru posudite palicu i lopticu i otidete ciljati rupice na betonskom poligonu. Al u velikom golfu nije to baš tako jednostavno, pa to vrlo dobro znaju i kod tvrtke Nike. Kod mini golfa možete na sebe staviti što poželite i nakon šetnje uz more, odigrati sa svojim omiljenima neku partiju i tako se zabavljati, a kod pravog velikog golfa, potrebna vam je posebna oprema, koja ce vam omoguciti, da lakše ciljate rupe i da postižete mnogo bolje rezultate.

Kod velikog golfa najprije potreban vam je auto, sa kojim cete se moci voziti po terenima, ali toga kod Nikea ne proizvode, nego ga dobijete na svim terenima, gdje ste odlucili, da cete igrati taj zanimljivi sport. Od Nikea možete dobiti kratke ili duge hlace, posebne cipele, jakne, pa i još neke druge dodatke, kao što su kape, trakovi i nešto slicno. Sve to ce vam pomoci, da se na terenu uklopite u okolinu i budete isti kao svi oni ostali, koji igraju i bave se istim sportom kao i vi. Jer je igranje golfa prilicno drag sport, uvijek je potrebno dobro znati što i gdje kupujete, kaki bih mogli uštedjeti neke novce.

Kad ste se odlucili, da cete igrati golf, onda se uvijek morate i kretati u takvom krugu ljudi, koji isto vole nešto slicno, jer golfista je puno manje nego onih, koji igraju nogomet ili trce. Kad nacete suparnike, morat cete kupiti opremu, koju vam može ponuditi Nike i tako vec imate mnogo onoga što trebate. Na kraju vam treba samo još vrijeme, kojeg vam Nike ne može dati, vec si ga morate sami uzeti i otici na terene i u prirodu, te tamo raditi stvari, igrati gol, koje volite i koje vas u životu zabavljaju.

Kratke hlače

Kratke hlače za sportske aktivnosti

Okolnosti u kakvim sve ljudi nose kratke hlače vrlo su različite. One se mogu upotrebljavati u dvoranama, kad igrate nogomet, košarku ili rukomet, one se mogu nositi na otvorenome, kad vani trčite, igrate tenis ili se kako drugačije rekreirate, a svakako mogu se kratke hlače nositi i u mnogim drugim okolnostima, kad na primjer idete na trening, kad idete na takmičenje ili kad se bilo na kakav način bavite sportom ili nekom sportskom aktivnošču. Kao što vidite, mogućnosti za nošenje te jednostavne odjeće je mnogo, a udobnost, kad je stavite na sebe je tako velika, da čete je praktički zavoljeti i nećete je moči više skidati sa sebe.

Pogledamo li, u kakvim sve kratkim hlačama sportaši obavljaju svoje sportove, primijetit ćemo, da se taj dio sportske opreme puno razlikuje među sportovima. Kod kratkih hlača za trčanje jako je bitno, da su one napravljene od vrlo laganih materijala, te da su vrlo kratke, na takav način do sportaševog tijela dolazi mnogo zraka, koji ga hladi i omogućava mu, da se kreče još brže i još dulje vrijeme. Ako pak pogledamo, u kakvim kratkim hlačama treniraju nogometaši, primijetit čete, da su one puno modernije i napravljene od rastezljivih materijala, kako bih kod skakanja, trčanja, kretanja i drugih pokreta izdržale i omogućila sportašu, da izvodi sve što mu treba.

Kretanje kod svakog sporta je specifično, što znači, da se i kratke hlače prilagođavaju sportovima i sportašima. Neke su duge, neke jako kratke, neke su jako lagane, opet druge napravljene su više moderno i zato su teže, ali za sve kratke hlače je najbolje bitno kako sportašu omogućavaju, da je bavljenje sa sportom kojeg voli što lakše, bolje i jednostavnije, i da u njemu može razmišljati samo o lopti, pokretima, trčanju i tim stvarima, a ne o svojoj odjeći, koja na njemu ne stoji tako kako bih morala i nervira ga u vrijeme treninga ili utakmice.