Архиве ознака: koža

Dali stoji koža na vašim podovima? Zaštitite je!

U našim domovima stoje različite stvari – ormari, stolovi, postelje i puno toga drugoga. A pod svim tim stvarima najviše puta se nalaze i neke podne obloge. Neke od njih su jako izdržljive, opet druge malo manje. Nema veze koje od tih imate, uvijek se morate potruditi, da će vaši podovi izdržati što dulje neoštećeni – ali kako to postići? Postoje mnoge mogućnosti, mnogi trikovi, male stvari, sa kojima će vaš stan ostati čist i vaši podovi bez problema – čitajte dalje i uvjerite se!

Za početak moramo sigurno reći koju riječ ili dvije o vašim cipelama – kad sa njima hodate po vani, na njima se nabere jako puno prljavštine. Znači, kad dođete doma, te cipele što prije skinite iz noga, jer ako ćete sa njima uletjeti u vaš stan ili kuću, može vam se desiti, da ćete nanijeti neka oštećenja na parket ili na neke druge podove, kao što je na primjer koža! Sve to su jako osjetljivi podovi, pa ako ih nećete paziti, može vam se dogoditi, da jako brzo neće izgledati kao novi. Pored vaših cipela, tu si i ostale stvari, koje svake toliko donesete u vaš dom – na primjer ormari, postelja, stolice i ostalo slično. I sa njima možete nanijeti ozljede na podove – zato ih zaštitite, sa nečim ih podložite i sve će biti puno bolje!

A kad smo već kod podova, koje se može dosta brzo ozlijediti i oštetiti, moramo reći, da na primjer koža ima jako dobru stranu, da je možete jednostavno čistiti. I ovdje budite pažljivi, da u trgovini ne odaberete kakvog prejakog sredstva za čišćenje – sa njima bi mogli donijeti probleme u svoj dom. Što znači probleme? To znači, da vaši podovi ne bi izgledali tako, kao što si izgledali prvog dana, a to znači, da ćete morati prije ili kasnije sve skupa izvaditi i položiti nešto novo na podove vašeg doma!

Više