Архиве ознака: kosa

frizure, stil Split

Frizerski salon – Split voli kratke frizure

Grad, u kojem ima više sunčanih, nego oblačnih dana, grad, u kojem ljudi veći dio godine nose kratke rukave, nego duge i grad, u kojem frizer svoje posjetitelje najčešće šišaju na kratko – to je Split. U tom gradu možete posjetiti različite frizerske salone, u kojima će vas dočekati bolji ili nekoliko slabiji frizeri, i u kojima će vas dočekati isto tako različite cijene usluga. Kad smo se malo raspitali, što sve vam može ponuditi kakav frizerski salon u Splitu, naišli smo na različite usluge – neki od njih nude samo obično šišanje, nakon toga možete pronaći i takve, u kojima su zaposleni i stilisti, koji vam mogu i savjetovati, što napraviti sa svojom kosom, a postoje i takvi, gdje ćete dobiti potpuno sve – bojanje kose, šišanje, feniranje i sve ostalo, što poželite.

Ako smo sada pisali o tome, što sve vam mogu ponuditi frizerski saloni u Splitu, onda moramo napomenuti i to, kakve cijene će vas tamo dočekati. Normalno, cijene u takvom gradu, kao što je Split, mogu biti jako različite – ako ćete otići na frizuru u sam centar grada, onda ćete sigurno za nju platiti više, što znači, da će muškarci za kakvo kratku frizuru i šišanje platiti od prilike kakvih 50 kuna, ako ćete pak otići na takvu istu frizuru negdje malo van iz centra Splita, imate šanse, da vam u džepu ostane koja kuna više! Iz svega toga možemo zaključiti, da su kraće frizure jeftinije i da je centar grada skuplji od vanjskih ulica!

Kad na kraju krajeva potegnemo crtu, možemo zaključiti, zašto se mnogi Splićani odlučuju za kratke frizure – kao prvo zbog toga, jer su te frizure puno bolje u vrućim danima, kojih u Splitu ima puno, a kao drugo, takve frizure su puno jeftinije od onih duljih, gdje potroši frizer više vremena, a pored toga i svojih materijala, kao što su gelovi, lakovi i druge stvari. Pa tako, ako živite u gradu Splitu, pametno vam je, da se ošišate na kratko – tako će vam u džepu ostati kakva kuna, a i neće vam biti vruće u glavu kroz ljeto!