Архиве ознака: kapa

torba za trčanje

Salomon torba može vas spasiti

Svaki dobar sportaš zna, da je za kvalitetan trening potrebna i kvalitetna sportska oprema. Pored sportske opreme potrebna vam je i hrana, koju morate konzumirati prije, poslije i između treninga. A hrana naravno nije dovoljno, pored nje, još važnija je voda, koja nam pomaže, da ne dehidriramo. A za kraj, kad smo već spomenuli sportsku opremu, hranu i vodu, moramo reći još, da postoje situacije, u kojima neki sportaši na treningu moraju nositi i neku tehniku poput telefone, satova i drugih stvari. Ali kako sve to, što smo sada spomenuli, imati sa sobom na treningu i kakav neka bude taj trening? Naravno, rješenje je u Salomon torbama, koji se upotrebljavaju za trčanje na duge staze i raznolike terene.

Nikad nije i nikad neće biti problem, otići na trening trčanja i tamo napraviti nekoliko kilometara. Ti kilometri mogu biti na kakvoj atletskoj stazi, asfaltnim stazama ili negdje drugdje, ali kad se odlučite, da ćete otići na primjer u neke šume i u njima preživjeti na nogama više sati, te pretrčati mnoge kilometre, onda je ovdje svakako potrebna Salomonova torba, u koju morate staviti neke sitnice, koje će vam pomoči, da ćete moči izdržati i dotrčati do cilja. Kao prvo, vrlo važna je voda ili neki drugi napitci, koji će vam pomoči, da ne dehidrirate na putu. Nakon toga, isto je važno, da sa sobom imate kakav proizvod na baze šećera, koji će vam dati nove energije, kad vam je u tijelu počne faliti. Nakon toga potrebne su još neke sitnice.

Sitnice, koje će vam svakako koristiti na vašem putu su na primjer kakva rezervna majica sa kratkim ili dugim rukavima, kakva jakna, kapa, rukavice, čarape i još kakav proizvod za presvlačenje. Pored toga možete sa sobom uzeti i kakvu napravu za slušanje muzike, al možete to riješiti i sa telefonom, sa kojim ćete moči slušati muziku, a i koristit će vam, ako se vam možda gdje u kakvoj situaciji nešto desi i zatreba vam pomoć. Na takvim divljim terenima vrlo brzo može doći do ozljeda, pa tako morate biti vrlo pažljivi i uvijek biti spremni na sve.

http://www.tenisice.hr/Salomon/

Zimska kapa

Brooks kapa i rukavice

Zima nam svake godine donosi snijeg i hladno vrijeme, pa se tako svi sportaši, a još najviše trkaci, moraju dobro pripremiti na nju. U prvom redu, najprije je potrebno srediti samog sebe, što znaci, da morate biti zdravi, a nakon toga, potrebno je srediti i kupiti sportu opremu, koja ce vas grijati po zimi. Majice sa dugim rukavima, duge tajice, jakne, donje majice i na kraju rukavice i kape od proizvodaca Brooks. Sve to i još mnogo više treba svakome trkacu kad je vani snijeg, kako bih mogao i preko zime normalno raditi treninge i tako se polako spremati za novu sezonu koja dolazi i u kojoj ce opet na sebi nositi Brooks proizvode, koji su medu najboljima.

Ako u zimskim uvjetima nemate na sebi toplih stvari, vaš bih se trening vrlo brzo mogao završiti, pa zato medu onim stvarima, bez kojih ne smijete na trening su svakako kapa i rukavice od Brooksa, jer one ce vam grijati glavu i uši, da cete moci trijezno razmišljati i grijati vam ruke, da vas ne zazebe u prste. Kad ce vam od Brooksovih proizvoda biti toplo, moci cete dobro trenirati i to ce vam svakako pomoci, da cete na pocetku nove sezone biti u dobroj formi, a na pocetnim utrkama cete vec moci postizati dobre rezultate i osvajati medalje.