Архиве ознака: jakne

sportska jakna

Jakne u kojima ćete uživati u planinama

Dignuti se iznad svega i pogledati na svijet od gore na dole – to je ono nešto posebno, što će razveseliti svakog od nas i naravno, ostaviti nas bez riječi. Ako ste mislili, da vam je za nešto takvo potreban avion, balon ili nešto slično, onda niste u pravu – sve što morate napraviti je, da krenete u planine. Priroda, koju ćete tamo sresti je nešto najljepše, što se vam može dogoditi – čisti zrak, drveće, sunce, mir i tišina – sve to će bez riječi ostaviti svakoga. Ali pažljivo – ako ćete krenuti u planine, na njih morate biti spremni – kao prvo u vašim nogama, a kao drugo sa opremom, koju ćete imati sa sobom ili na sebi.

Ako ste mislili, da će vam za odlazak u planine biti dovoljno neke tenisice i stari ruksak iz osnovne škole, tome nije baš tako – kad ste jednom tamo gore, može vam se dogoditi puno toga, pa čak i one najgore ozljede. Iz tog razloga je jako bitno, da ste na planine dobro spremni – kao prvo, jako je važno, da imate na nogama obuću, koja će izdržati sve ono kamenje, po kojem ćete hodati, nakon toga je jako važno, da imate na leđima neki lagani i kvalitetan ruksak, u kojeg možete staviti kvalitetnu jaknu, neke dodatne majice i hlače, kapu, rukavice i možda nešto za pojesti. Nikad ne znate, što vas može uhvatiti tamo gore i dogoditi vam se, pa ćete trebati neku od tih stvari.

Kad su u pitanju jakne, koje bi bile primjerne za u planine, onda je svakako jako bitno, da su ove jakne što lakše, da vam rade što manje problema, dok su na vama ili na vašim leđima u ruksaku. Isto tako je važno, da su napravljene od materijala, koji ne propuštaju vodu i vjetar – tamo gore vas može uhvatiti kakvo nevrijeme, a u takvim situacijama jako je bitno, da ste dobro obučeni. Naravno, poslije svega ovoga, još je bitno, da je to što nosite na sebi udobno i da se u svemu tome dobro osjećate. Ako ćete imati sve to, sigurni smo, da ćete se imati lijepo u planinama!

Veče

Jakne za zimo u kojima ćete uživati

Došla je zima – spremni ste na nju? Kod vani zahladi, počne puhati vjetar i kad padne prvi snijeg, sve skupa se na veliko promijeni – ljudi počnu u svojim ormarima pospremati sve one majice i hlače kratkih rukava i donositi van sve ostale stvari, koje su malo toplije. Pored raznih debelih trenirka, hlača, majica i ostaloga, tu su i razne jakne, koje će vam trebati u hladnim jesenskim i naravno zimskim danima! Ako ste pomislili, da će vam biti dovoljno samo jedna, s kojom ćete proživjeti hladne dane, tome nije tako – trebate ćete ih više, za svaku priliku jednu, pa ako niste spremni na sve to, spremite se što prije!

Idemo po redu – dali se bavite s nekim sportom, na primjer s trčanjem? Ako ste u ljetnim danima mogli trenirati samo u kakvoj kratkoj majici, onda se morate sada obavezno obući malo bolje i toplije! Ako čete krenuti van premalo obučeni, može vam se jako brzo dogoditi, da ćete se prehladiti, a to za vašu formu sigurno ne bi bilo najbolje! Idemo dalje – kako je s stvarima, u kojima idete na posao? Ako ste u ljetnim danima hodali na posao samo u kakvoj majici ili košulji, onda vam sada to više nikako neće biti dovoljno. Tu vam treba jedna jakna, ako ne dvije – ako imate takav posao, da hodate po raznim sastancima, onda morate imati još kakvu malo finiju, da ćete na svakom sastanku izgledati ozbiljno i uređeno!

Naravno, to su samo neke od prilika, za kamo sve ćete trebati neke stvari – tu su još mnoge druge, kao što je na primjer kakva šetnja u večernjim satima, kad padne mrak i uz njega snijeg – to su jako lijepi trenutci, pa ako imate partnera, to su super prilike, da se malo prošetate i uživate u svemu ovome. Znači, sad znate neke situacije, pa tako više nemate izgovora, da niste spremni – povucite van sve što imate, ako nemate, nabavite, nije baš dobro, ako se prehladite, kad je vani zima!

nogomet i drugi sportovi

Zabava uz Nike i golf

Igranje golfa mnogima nije poznato, pa tako mnogi znaju samo ono, kako igrati tako zvani „mini golf“, kad negdje na moru posudite palicu i lopticu i otidete ciljati rupice na betonskom poligonu. Al u velikom golfu nije to baš tako jednostavno, pa to vrlo dobro znaju i kod tvrtke Nike. Kod mini golfa možete na sebe staviti što poželite i nakon šetnje uz more, odigrati sa svojim omiljenima neku partiju i tako se zabavljati, a kod pravog velikog golfa, potrebna vam je posebna oprema, koja ce vam omoguciti, da lakše ciljate rupe i da postižete mnogo bolje rezultate.

Kod velikog golfa najprije potreban vam je auto, sa kojim cete se moci voziti po terenima, ali toga kod Nikea ne proizvode, nego ga dobijete na svim terenima, gdje ste odlucili, da cete igrati taj zanimljivi sport. Od Nikea možete dobiti kratke ili duge hlace, posebne cipele, jakne, pa i još neke druge dodatke, kao što su kape, trakovi i nešto slicno. Sve to ce vam pomoci, da se na terenu uklopite u okolinu i budete isti kao svi oni ostali, koji igraju i bave se istim sportom kao i vi. Jer je igranje golfa prilicno drag sport, uvijek je potrebno dobro znati što i gdje kupujete, kaki bih mogli uštedjeti neke novce.

Kad ste se odlucili, da cete igrati golf, onda se uvijek morate i kretati u takvom krugu ljudi, koji isto vole nešto slicno, jer golfista je puno manje nego onih, koji igraju nogomet ili trce. Kad nacete suparnike, morat cete kupiti opremu, koju vam može ponuditi Nike i tako vec imate mnogo onoga što trebate. Na kraju vam treba samo još vrijeme, kojeg vam Nike ne može dati, vec si ga morate sami uzeti i otici na terene i u prirodu, te tamo raditi stvari, igrati gol, koje volite i koje vas u životu zabavljaju.