Архиве ознака: hotel

Pohorje u Sloveniji nudi razne opcije smještaja

Pohorje u Sloveniji, osim prekrasnog krajolika i mnogih zabavnih sadržaja, nudi i razne opcije smještaja pa bi svatko lako mogao naći ono što mu odgovara.

Smještaj u hotelima

Mnogi turisti se odlučuju upravo za boravak u hotelima jer žele u potpunosti uživati u svim aktivnostima koje nudi Pohorje u Sloveniji, bez da moraju razmišljati o kuhanju. Hoteli im, osim samog luskuznog smještaja, pružaju i mogućnost odabira količine obroka. Većina hotela tako nudi noćenje s doručkom, polupansion koji uključuje doručak i večeru ili puni pansion u kojem su uključeni svi obroci.

Osim tih klasičnih usluga, hoteli u Pohorju u Sloveniji nude i razne druge usluge koje su na raspolaganju svim gostima. Tako je u ponudi neizostavna ponuda wellnessa koji je postao gotovo obavezni dio svakog hotela, u sklopu kojeg gosti mogu birati nekoliko vrsta masaže, sauna, kupanja u bazenima i sličnog. Oni koji vole aktivni odmor uživat će u teretanama ili popratnim terenima namijenjenim raznim sportovima.

Pohorje u Sloveniji nudi hotele s tri ili četiri zvjezdice i dostupno je nekoliko različitih hotela. Svi hoteli nude slične usluge, a uglavnom je najveća razlika u lokaciji. Tako su neki smješteni tik uz stazu, dok su neki udaljeniji pa ćete do same skijaške staze morati pješke ili ćete morati koristiti prijevoz. Naravno, o toj udaljenosti hotela do staze ovisi i konačna cijena smještaja pa ćete za one hotele koji su bliže stazi morati izdvojiti više novca.

Smještaj u apartmanima

Onima koji se sami žele pobrinuti za hranu i obroke tijekom svog odmora, apartmani su odlična opcija. Pohorje u Sloveniji puno je različitih apartmana privatnih iznajmljivača koji su također vrlo popularno i nerijetko budu rezervirani i nekoliko mjeseci prije početka zimske sezone. Cijena im kao i kod hotela najviše ovisi o samoj lokaciji zato prije rezervacije dobro provjerite gdje se točno nalaze.

Dodatne informacije

Bohinj

Gde odsesti u Bohinju?

BohinjGde odsesti u Bohinju?

Bohinj je mesto na jugoistoku Julijskih Alpi, a na zapadu Slovenije. Poznato je po Bohinjskom jezeru, slovenačkom najvećem prirodnom jezeru, ali ga isto tako krase i mnogi istorijski i kulturni spomenici, kao i druge prirodne lepote. Kakav vam smeštaj nudi Bohinj?

Hoteli u Bohinju

Jedan od hotela u kojima možete boraviti u Bohinju jeste i Park EKO Hotel (pet zvezdica), koji se nalazi na samom vrhu Nacionalnog parka Triglav. Posetiocima nudi nacionalnu i internacionalnu kuhinju, aqua park sa toboganima, stenama za penjanje, masažom i sl. Osim toga, možete se opustiti i u finskoj sauni, ili kuglajući se.

Ukoliko ne želite odsesti u luksuznom hotelu sa pet zvezdica, u Bohinju se nalaze i drugi hoteli. Hotel Zlatorog (tri zvezdice), koji se nalazi na 200m od Bohinjskog jezera, na primer, nudi teniske terene, igralište za decu, kao i mnoštvo drugih ugodnosti.

Osim ova dva hotela u Bohinju postoje i drugi, svakako. Neki od njih su i: Hotel Tripič (tri zvezdice), Hotel Kristal (četiri zvezdice), Hotel Centar (tri zvezdice).

Apartmani

Neki od najpoznatijih apartmana u Bohinju su Hriberski, na oko pet minuta od skijališta Kobla, aqua parka, apartmani Zlatica, koji se takođe nalaze u blizini skijališta Kobla, aqua parka. Tu su i apartmani Gasperin, koji se nalaze na 250m od Bohinjskog jezera, kao i još mnogi drugi.

Dakle, ponuda Bohinja je velika i raznolika, u zavisnosti od toga šta želite da vam bude u blizini, možete izabrati hotel, apartman, ili pansion koji vama odgovara, a možete se čak odlučiti i za kamp.