Архиве ознака: hladno vrijeme

Mokra majica hladi vaše tijelo

Zdravlje svakog covjek je vrlo bitno, a kod sportaša je ono još mnogo bitno. Kako bih covjek ostao zdrav, potrebna mu je zdrava hrana i svakako, da pazi na svoje tijelo. Sportaš na sebe može na neki nacin paziti i sa pravilnom odjecom, kao što su razlicite jakne, udobne cipele, pa i kakva kvalitetna i zanimljiva majica. Ako se pitate, kako jedna obicna majica može pomoci kod održavanja zdravlja, moramo vam reci, da se možete vrlo brzo prehladiti, ako ste se za neki trening obukli ne pravilno ili ako ste se na primjer negdje kad ste mokri zaboravili presvuci i napuhao vas je nakon toga hladan vjetar.

Adidas, Nike, Asics i mnogi drugi proizvadaci proizvode razlicite sportske majice, koje su razlicite funkcionalnosti i služe razlicitim stvarima. Kad na primjer odete trcati u nekom slabom i hladnom vrjemenu, odmah nakon trcanja morate se presvuci i na sebe staviti suhu odjecu, ako pak igrate neki sport, koji se igra vani gdje je hladno, onda pak trebate neke donje majice, koje ce vas dodatno grijati, kad se bavite sportom i krecete se vani u hladnom vrjemenu. Ovakvih i drugacijih prilika za toplo oblacenje i za presvlacenje ima mnogo, pa zbog toga sportaši moraju u svojim torbama uvijek imati mnogo sportske opreme, koja im koristi.

Duga, kratka, debela ili tanka majica, sve to se može nabaviti u svim sportskim trgovinama, gdje trgovci prodaju sportsku opremu. Cijene te opreme su u vecini primjera odvisne od marke, koja se majica kupuje, ali i od toga kakva je njena funkcionalnost. Ako nabavljate neki obicni materijal za obicne potrebe, onda su cijene prilicno niske, ako pak kupujete kakvu kompresiju ili neku drugu naprednu tehnologiju, onda cete pak platiti nekoliko više. Na kraju krajeva morate prvo znati što vam treba i što želite na sebe obuci, tek nakon toga morate u kupovinu i traženje opreme.