Архиве ознака: Helly Hansen obuća

Helly Hansen

Uvek u korak s vremenom!

Helly Hansen je brend poznat po izradi nepropustljive obuće i odeće za izuzetno hladno, vetrovito i kišno vreme. Helly Hansen je zaštitni sloj između čoveka i sila prirode. Njihova odeća i obuća je korisna za preživljavanje, rad i sport. Helly Hansen odeća razvija i primenjuje nove tehnologije izrade kvalitetne opreme koja se danas ponosi svojom kolekcijom odeće i obuće za vodu i sneg.

Tehnologija Helly Hansen
HellyTech XP je tehnologija koja se koristi kao standard za vodonepropustljivu obuću i suva stopala. U isto vreme, obuća omogućava optimalno disanje stopala, preusmeravajući znoj napolje. Materijal od koga je Helly Hansen obuća napravljena sastoji se od mikrovlakana, a jezik je dizajniran da spreči ulazak vode u cipelu. Konstrukcija spoljašnjeg okvira cipele dodatno pojačava stabilnost.

Helly Hansen

Helly Hansen

Freedom Tech tehnologija, ugrađena na sredini đona, je gumeni deo odvojen od sredine što omogućava stopalu imalo više prostora za gibanje. To znatno smanjuje težinu đona, a omogućava prirodnije i okretnije hodanje te pruža odličnu zaštitu od kamenja i korenja.
C-zone + tehnologija u prednjem delu đona, je deo koji služi kao jastučić i čuva energiju, upija udarce, pa su palci posebno dobro zaštićeni.
C-zone na zadnjem delu Helly Hansen  obuće, je deo koji štiti petu upijajući udarce. Napravljen od silikonskog gela koji funkcioniše kao jastučić ispod pete, štiti celo telo od udaraca prilikom dodira s tlom. Istovremeno, omogućava nežniji prelaz stopala s pete na prste.
HellyWear guma, od koga je napravljen spoljašnji deo đona, posebno dizajniran za izdržljivost po teškom terenu i vrlo je otporna na trenje.
2nd Density EVA je deo Helly Hansen obuće napravljen kako bi sprečio povrede, na način da usporava kretanje stopala napred-nazad u cipeli.


Nikad ne znaš šta se može dogoditi kad provodiš dan na planinarenju ili trekingu. S Helly Hansen obućom na nogama, možeš biti miran.