Архиве ознака: google partner

Kad se traži Google certified partner, mora se znati što se traži

Mnogi od vas danas imaju svoje računalo – jedno imate vi, jedno ima vaše dijete, a možda čak trećeg ima vaša žena. Znači, u familiji se jako često dogodi, da postoji više računala. Ako bi sva ta računala malo popratili, brzo bi primijetili, da se na njima jako puno upotrebljava Google tražilica. Kad dođemo jednom do te tražilice, mnogi pomisle, da je to sve, što u pozadini ima, ali tome nije tako, to ja malo više od tražilice – to je prostor za oglašavanje, to je prostor za bezbrojne analitike, to je prostor za pojavljivanje i kontakt sa svijetom. Pitate se kako? Jednostavno – na njemu staje Internet stranice, koje imaju svoju analitiku i koje se moraju oglašavati, kako bi ih netko pronašao.

Kad smo zapisali, da se moraju stranice oglašavati, imali smo u mislima jednostavan i najbrži način, da ljudi saznaju za vas – ali kakvo oglašavanje odabrati? U Googlu je jedan od načina AdWords oglašavanje. Kad jednom to sredite, potrebno je pratiti rezultate, što se sa tim oglašavanjem događa – ali, što znači to sve za one, koji nemaju dovoljno znanja za sve te stvari, kako da oni sve to rade? Naravno, trebat će im pomoć stručnjaka – ali koga odabrati? Google certified partner je kratak odgovor na ovo pitanje – to su ljudi, koji imaju certifikate, koji znaju sve o Google tražilici i kako ona radi – znači, potražite ih, oni će vam biti u veliku pomoć.

Ali sada dolazimo do pitanja, kako netko bez previše znanja zna, tko je Google certified partner? Eto, ovdje će vam opet biti u pomoć Google – napravite manje pretraživanje i one agencije ili pojedinci, koji imaju ovu značku, stvarno su dobri, njih možete odabrati bez problema, oni mogu raditi za vas, jer jedino oni, će sve to raditi kvalitetno i samo oni će točno znati, kako potrošiti vaš novac, a da bi od toga bilo što više koristi. Znači, sve skupa izlazi iz pretraživanja – vaše stranice, drugih stranica i praćenja, što se u svemu tome događa!

http://www.red-orbit.hr/o-red-orbitu