Архиве ознака: fitnes centar

Fitnes trening od početak do kraja – kako to sve ide?

Jako često možemo od nekih pojedinaca čuti, da bi jako voljeli otići u fitnes, te tamo napraviti kakav dobar trening, ali ne idu, jer tamo još nikad nisu bili i nemaju pojma, kako sve to ide i što sve bi im trebalo za to. Pa eto, za sve one, koji imaju u glavi takva pitanja, napisat ćemo sve od početka do kraja, kako se može kvalitetno odraditi trening. A da bi to mogli, morate najprije u domaćom ormaru provjeriti, dali opšte imate sve potrebno, što će vam tamo trebati – na primjer neke čiste tenisice, jer u teretanu ne možete, ako one nisu čiste, pa nakon toga neke sportske majice, kratke hlače, torbu, u kojoj ćete sve to nositi, ručnik, bočicu za vodu i još što bi se našlo.

Provjerili ste ormare? Primijetili ste, da vam nešto od toga fali? Ako jeste, onda vam preporučujemo, da krenete u neki veliku sportsku trgovinu i nabavite sve potrebno, ako pak imate sve već kod kuče, onda spakirajte sve u torbu i krenite u neki fitnes centar, za kojeg znate, da je čist, uređen, da su im naprave kvalitetne, da rade i naravno, da u njemu nema prevelike gužve. Kad ćete jednom doći na ulaz, trebat će vam karta – sada imate na biranje – ako niste sigurni, da je ovo sport, sa kojim ćete se baviti sljedećih nekoliko godina, onda kupite možda samo kakvu dnevnu kartu, ako pak znate, da će vam se ovo sviđati, lupite onda po mjesečnoj, neograničenoj karti.

Kad imate kartu, krenite u garderobu, preobucite se, stavite na sebe sve što ste našli kod kuče i krenite na trening. Najprije zagrijavanje na biciklu ili na stazi za trčanje, pa nakon toga dolaze na red sve one ostale mašine, na kojima ćete raditi stvari za vaše mišiće. Ako nemate pojma, kako sve to ide i kako te naprave rade, potražite zaposlenog i neka vam razloži sve sitnice, te vas nauči osnove. Nakon mjesec ili dva, bit ćete već pravi majstor. Kad jednom sa treningom završite, samo se morate još istuširati i možete krenuti doma – sve je za vama i to je to, sa čime ćete se baviti narednih nekoliko dana, tjedna ili mjeseca!

Veče