Архиве ознака: djeća obuća salomon

Salomon

Salomon i dečija obuća

Poznato je da su dečija stopala drugačije oblikovana od odraslih, njihov način hoda i pre svega trčanja se dosta razlikuje od odraslog. Možemo reći da je pravilan izbor obuće za vaše dete toliko značajno koliko i izbor vaše obuće. Toga su naravno svesni i mnogi proizvođači, a Salomon već nekoliko godina ulože u razvoj dečije obuće, koja će deci ponuditi pre svega iste karakteristike kao i vama.

Stabilnost, kontrola, udobnost

Dečija obuća Salonom je izrađena od potpuno jednakih materijala kao oni ’pravi’ modeli. Na taj način postignuta je potpuna stabilnost, kontrola i Salomonova značajna udobnost. Pri oblikovanju dečije obuće Salomon vodi računa o tome da obuća ne bude pretesna, a istovremeno nudi pravu meru stabilnosti za sigurne aktivnosti u prirodi. Glavne prednost ove naizgled robustne obuće je i sistem lakog i brzog vezivanja Quicklace™, koji deci lako polazi za rukom. Prilagođen je i Contragrip™ đon, koji sa posebnom geometrijom omogućava potpuno prijanjanje na podlogu, a posebni materijali sprečavaju ostavljanje tragova na svim podlogama (non-marking).

Salomon

Salomon

Jedna obuća za sve

Salomon nudi usko specijalizovanu obuću za trčanje, trčanje po neravnim terenima i planinarenje. Za sve modele je značajna, pre svega, multi sport upotreba – jedna obuća za sve.

Robustna izrada, udobnost i lakoća omogućavaju upotrebu po različitim terenima, kako po prirodi tako i u zatvorenim prostorijama.

Dečija (trail) trkačka patika, namenjena trčanju ili hodu po zahtevnoj podlozi, oblikovana je po anatomiji dečijeg stopala i zato je izuzetno udobana. Stopalo štiti iskusan Salomonov sistem Sensifit™ i izvrstan trkački đon Contragrim™ koji ne ostavlja tragove.

Kao i odraslima, i deci je za aktivnosti u prirodi potrebna obuća koja je stabilna, koja dobro obuhvata stopalo i nudi udobnost. Ova obuća uz pomoć vodootporne i zaštitne membrane omogućava udobnost u svim uslovima, a robustna izrada pobrinuće se za zaštitu stopala.