Архиве ознака: cipele

bicikli

Bicikli i svi dodaci koji će vam trebati uz njih

Jako često možete u društvu čuti, kad netko kaže, da voli prirodu i da bi voli biti više u njoj. Ako je tome tako, onda je vrlo dobro rješenje za to, da se nabave bicikli, jer sa njima je sve puno jednostavnije. Ako volite prirodu, onda vjerojatno nećete kupiti takvog sa uskim kotačima, sa kojima se možete voziti samo po cestama, već takvog, koji ima široke kotače i sa njima ćete se moči voziti po šumama, travama, poljskim putevima i bilo gdje ćete vi to poželjeti. Ali ipak, ako ste odlučili, da ćete na ovaj način uživati u prirodi, onda morate znati, da će vam pored tog osnovnog proizvoda, trebati i mnogi drugi, bez kojih praktički ne možete – razni dodaci!

Znači, kupili ste bicikl – glavnu stvar imate ali da bi je mogli što bolje i kvalitetnije upotrebljavati, potrebni će vam biti još neki dodaci. Za početak su ovdje sigurno različite majice i hlače, u kojima možete krenuti na put. Kod njih je jako bitno, da znate, da moraju one biti napravljene od pravilnih materijala – kao prvo, kod tog sporta ćete uvijek biti na vjetru i kao drugo, kod tog sporta ćete se znojiti. Znači, birajte materijale, koji ne propuštaju puno vjetra i koji se naravno jako brzo suše! Pored te odjeće, tu su i cipele, koje ćete nositi na nogama – modela ima tu jako puno, pa će vam biti najbolje, da odaberete takvog, koji će biti primjeran za vas!

Naravno, to svakako nije sve – kod ovog sporta postoji jako puno malih sitnica, koje na prvi pogled ne izgledaju bitne, a u stvari su jako bitne – na primjer flašica za vodu. Ako ćete na dugom putu biti žedni, to se neće završiti dobro, pa iz toga razloga imajte uvijek sa sobom dovoljno vode. Pored flašice, tu je još jedna stvar, koja vam može jako dobro pokazati, u kakvom je stanju vaše tijelo, a to je sat za na ruku, koji mjeri događanje vašeg srca! Sve to su sitnice ali one mogu biti jako važne, da riješe vaš dan i vaše užitke, kad ste negdje u prirodi i uživate. Nemojte si dozvoliti, da vas bilo što spriječi u vašim lijepim trenucima!

Converse all star

Converse All Star – počelo je sa košarkom, a danas za sve!

Dali znate, kako je sve skupa počelo? Dali znate, tko je bio prvi, tko je na nogama nosio Converse All Star patike? Njihovi početci bili su u košarci, a na svojim nogama ih je prvi počeo nositi Chuck Taylor! On je u njima proigravao, skakao i zabijao, u njima je postigao brojne koševe i baš zbog svega toga postale su tako poznate među košarkašima. Nakon toga, po drugom svjetskom ratu, počeli su ih na sebi nositi i mladi, najviše oni, koji su tada pripadali „punk“ kulturi i koji su slušali ovu glazbu. To su bila vremena, gdje ste crno-bijele patike mogli vidjeti ne samo na sportašima, već i na brojnim drugim ljudima na koncertima, po ulicama i čak na radnim mjestima. Tada je započela ova manija!

Kao što vidite, sve je započelo tada, daleko unatrag – a kako je danas? Ne puno drugačije – ako krenete u grad, još uvijek vidite na brojnim nogama crno-bijele patike Converse All Star, što znači, da se taj trend starki još uvijek drži. Naravno, nešto se ipak promijenilo – za početak su to sigurno materijali, koji su danas nekoliko bolji, kao što su nekad bili, nakon toga je tu i masovna proizvodnja, koja je danas puno veća, kao što je nekad bila i na kraju krajeva, puno veća ponuda, kao što je nekad bila. Tada su bili u ponudi možda tri ili četiri modeli, a danas ih imate na desetke, možda čak i stotinjak. Zašto takav poskok? Zato, jer ih vole mladi i stari, maleni i veliki!

Da, dobro ste pročitali – mladi i stari, mali i veliki. Kad govorimo o malim i velikim, imamo u mislima djecu. Danas se ove patike proizvode i za naše mališane – mali brojevi, zanimljive boje i modeli. Sve to iz razloga, da bi roditelji mogli na šetnju, te sebi i svojoj djeci na noge staviti ono, što ih veže na mlade dane i u čemu su uživali, kad su odlazili na šetnje, na koncerte ili na svoje zaljubljene spojeve! Što mislite, dali je to ono, što vam treba u vašem ormaru za cipele? Ako je, na internetu provjerite ponudu i odaberite model, koji vam se najviše sviđa – neće vam biti žao, kvaliteta i udobnost je garantirana!

http://www.tenisice.hr/infoportal/kategorija/lifestyle/converse-all-star.html

sportska obuća

Nekoliko rješenja kad vas vaša obuća žulja

Svake toliko, svatko od nas ode u kakvu trgovinu, jer mu treba nova obuća. Neki je trebaju za na posao, drugima treba za svaki dan, a trećima opet treba, kako bih sa njom mogli trčati, igrati nogomet ili baviti se sa nekim drugim sportom. Sve to je baš super, kad kupite nove tenisice ili cipele, a one vam lijepo sjednu na noge i sa njima nemate nikakvih problema, ali nije uvijek tako – može vam se desiti i to, da ćete dobiti žuljeve, jer ono što ste kupili ne paše baš najbolje na vaše noge. A što učiniti u takvom primjeru? Evo, u nastavku je nekoliko rješenja!
Ako ste jedan od onih, koji kupuju tenisice, da bih se sa njima mogli baviti sa nekim sportom, i kupili ste takve, koje vam ne odgovaraju, onda vam je jako dobar savjet, da ih probate vratiti nazad u trgovinu i zamijeniti za druge. Ako to nije moguće, jer ste ih možda već koji puta imali na nogama, onda ih još uvijek možete probati prodati putem interneta za iste ili malo manje pare, nego što ste ih kupili. Ako pak nemate takve želje, onda postoji još jedna mogućnost – posudite ih za koji dan ili dva nekome, tko ima malo veću nogu od vas – kad ćete ih dobiti natrag, oni će biti rashodani i sigurno će vam puno bolje pasati na noge!
Ovdje je potrebno napomenuti još nešto – niti jedna obuća na početku nije takva, kakva će biti kroz neko vrijeme, pa vam možda čak i nije tako loše, ako za početak sa novim tenisicama ili cipelama odete samo na kakvu šetnju za kratko vrijeme – nakon nekoliko dana sve će biti puno bolje i udobnije! Materijali iz kojih se danas rade cipele i tenisice puno puta su takvi, da se mogu malo rastegnuti, pa zbog toga nemojte odmah nakon prvog dana i prvih koraka po spavaćoj sobi, bacati pušku u kukuruz i biti razočarani – vrijeme donosi promjene, pa tako je i kod cipela i tenisica!

Više o tom

nogomet i drugi sportovi

Zabava uz Nike i golf

Igranje golfa mnogima nije poznato, pa tako mnogi znaju samo ono, kako igrati tako zvani „mini golf“, kad negdje na moru posudite palicu i lopticu i otidete ciljati rupice na betonskom poligonu. Al u velikom golfu nije to baš tako jednostavno, pa to vrlo dobro znaju i kod tvrtke Nike. Kod mini golfa možete na sebe staviti što poželite i nakon šetnje uz more, odigrati sa svojim omiljenima neku partiju i tako se zabavljati, a kod pravog velikog golfa, potrebna vam je posebna oprema, koja ce vam omoguciti, da lakše ciljate rupe i da postižete mnogo bolje rezultate.

Kod velikog golfa najprije potreban vam je auto, sa kojim cete se moci voziti po terenima, ali toga kod Nikea ne proizvode, nego ga dobijete na svim terenima, gdje ste odlucili, da cete igrati taj zanimljivi sport. Od Nikea možete dobiti kratke ili duge hlace, posebne cipele, jakne, pa i još neke druge dodatke, kao što su kape, trakovi i nešto slicno. Sve to ce vam pomoci, da se na terenu uklopite u okolinu i budete isti kao svi oni ostali, koji igraju i bave se istim sportom kao i vi. Jer je igranje golfa prilicno drag sport, uvijek je potrebno dobro znati što i gdje kupujete, kaki bih mogli uštedjeti neke novce.

Kad ste se odlucili, da cete igrati golf, onda se uvijek morate i kretati u takvom krugu ljudi, koji isto vole nešto slicno, jer golfista je puno manje nego onih, koji igraju nogomet ili trce. Kad nacete suparnike, morat cete kupiti opremu, koju vam može ponuditi Nike i tako vec imate mnogo onoga što trebate. Na kraju vam treba samo još vrijeme, kojeg vam Nike ne može dati, vec si ga morate sami uzeti i otici na terene i u prirodu, te tamo raditi stvari, igrati gol, koje volite i koje vas u životu zabavljaju.