Архиве ознака: certified partner

google certified partner

Google certified partner je spasio problem

Iako se među nama nađu i takvi, koji tvrde, da sve znaju, istina nije takva – i oni, koji misle, da sve znaju, o nekim stvarima nemaju pojma. Tako je i kod interneta i posla na njemu – iz dana u dan dolaze nove mreže za oglašavanje, novi načini slanja e-mailova, te mnoge druge tehnike i alati, koji napreduju sa tehnologijom, koja je iz dana u dan bolja. Tako je i kod oglašavanja – svi oni, koji žele povećati svoju prodaju, prije ili kasnije dođu na ideju, da će napraviti neki oglas i spustiti ga u svijet. Jedni kupe bannere na nekim stranicama, drugi kupe kakvu stranicu u časopisu, a treći probaju naučiti tajne AdWords oglašavanja, jer misle, da će tako napraviti puno i još više uštedjeti.

Ali tome nije baš tako – iako ovo oglašavanje izgleda dosta jednostavno, na kraju krajeva je za njega potrebno jako puno znanja. Za početak trebate svoj Google account, da bi nakon toga morali čitati i gledati filmove na Youtubu i tako učiti, da na kraju ne bi došao dan, kad bi vi napravili svoj prvi oglas. Pratite ga prvi dan, pa nakon toga još kakav dan ili dva i vidite, da trošite novac, ali efekta od toga nema. Naravno, ako oglas nije kvalitetno napravljen i ako nema svega onoga što mora imati, vjerojatno ćete samo raditi troškove od kojih neće biti koristi. A kako sve to sada riješiti? Mi predlažemo, da potražite nekoga tko je Google certified partner i da vam on pomogne.

Što je sada to za neki opasni naziv? Eto, da pojednostavimo – to vam je naziv za digitalnu agenciju ili za pojedinca, koji je napravio sve testove iz tako zvane Google škole i dobio je njihov certifikat, da te stvari stvarno dobro poznaje i da zna, kako se sa njima radi. Eto, sada znate tko može riješiti vaš problem – znači, potražite agenciju, koja se bavi sa digitalnim marketingom, među koji ide i Google AdWords i neka vam oni vode vaše kampanje. Jedino Google certified partner je onaj, koji će vam stvari srediti tako, kamo moraju stajati.