Архиве ознака: boja kose

Frizure za žene sa prirodnim bojama

Svakog dana na televiziji, radiju, časopisima i na mnogim drugim mjestima čitamo, kako to i ono nije zdravo. Najviše toga možemo sresti kod prehrane, gdje se u zadnje vrijeme pojavljuje sve više EKO i BIO proizvoda, jer bih oni morali biti nekoliko zdraviji. Zdraviji su zbog toga, jer se za njihovo prerađivanje ne upotrebljava toliko kemije, kao što se je upotrebljava kod druge obične hrane, koje se izrađuje sa hrpu ljudi. Isto tako je i kod boja za kos, koje se upotrebljavaju kod frizura za žene. U svim tim bojama se nalazi jako puno kemije, pa su se u posljednje vrijeme počele pojavljivati i reklame za prirodne boje, koje našoj glavi i koži ne štete tako jako.

Kad govorimo o tome, kako su štetne boje za kosu, onda je svakako potrebno reći i to, da su se na tome području radile mnoge istrage, koje su na primjer pokazale, da bojanje sa opasnim bojama može naštetiti trudnicama i njihovom plodu, nakon toga ima i dokaza, da ove opasne boje mogu trajno uništiti vašu kosu, tako da je jako bitno, da se za bojanje kose odlučujete svake toliko, kako ne bih natjerali sebi, svojoj kosi i svome zdravlju. Jer je svakako zdravlje na prvom mjestu, a žene svoje frizure vole uvijek sređivati, najbolje, da kupite ili kod frizera zahtijevate koje, koje su što više prirodne i u njima nema toliko kemije – tako ćete puno napraviti za svoju kosu i zdravlje.

Cijene takve prirodne boje za kosu će vjerojatno u različitim salonima biti različite, a to neka vas ne brine previše – puno bolje je, da danas platite za takvu boju koju kunu više, pa ćete na stare dane još imati što za bojati, nego da danas kupujete jeftinu boju, koja ima puno kemikalija, te uništava vašu kosu, pa na stare dane nećete imati više što za bojati. Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, pa tako i vi pazite na sebe, da ćete živjeti dugo i zdravo, kao što su to živjeli naši djedovi i bake!

Više informacija