Архиве ознака: bambus

parket iz bambusa

Bambusov parket – atrakcija u mnogim domovima

Kad bi vas netko pitao, koja je najbolja podna obloga, koju možete staviti u dom, što bi mu odgovorili? Neki od vas rekli bi pločice, opet drugi bi pomislili na neke umjetne materijale, a velika većina bi pomislila na klasiku, koja se polaže u domove već dugi niz godina – naravno, to je parket! Prirodna stvar, za koju je naravno najprije potrebno reći, da je jako skupa, ako je poželite u svome domu, pored toga je potrebno reći, da ju je jako teško polagati, pa ćete vjerojatno za to trebati naručiti majstore, koji sve te stvari rade, a za kraj je potrebno reći, da je to pod, na kojeg morate dobro paziti, jer će vas svaka ozljeda skupo stajati, a to naravno nitko ne želi.

Ali ipak, kad govorimo o toj podnoj oblozi, svi naravno imamo u mislima onaj klasični proizvod iz drveta hrasta, koji izgleda prirodno i možemo ga pronaći u mnogim domovima. A koliko od vas pozna tako zvani bambusov parket? Kao što samo ime pokazuje, taj pod je napravljen od bambusa, što znači, da je jako kvalitetan, prirodan i izdržljiv. Pored svega toga sa njime dobivamo i jako zanimljiv izgled, pa ga iz toga razloga mnogi ljudi vole odabrati za svoj dom. Pogotovo oni sa djecom – jer je ovaj pod jako otporan na tekućinu, vole ga odabrati mlade obitelji, koje imaju malu djecu – oni vole tu i tamo razliti kakvu tekućinu na pod, a sa takvim podom više nema straha pred tim stvarima!

Naravno, nisu samo to stvari, zbog kojih bi svi mi morali razmisliti o ovom podu – jako je bitno i to, da je to podna obloga, koja će u vaš dom donijeti svježinu i zdravlje! Prirodni materijali će vam tako omogućiti jako dobar korak, udobnost i naravno zaštitu pred nekim alergijama. Sve to su znači razlozi, koji će u vaš dom donijeti nešto nova, a uz pravilno i redovito uzdržavanje će taj pod u vašem domu ostati za cijeli život – ako se pitate, kakva je cijena, nemojte se bojati, ništa pretjerano u usporedbi sa ostalim podovima, koje se može kupiti na tržištu.

http://floor-experts.hr/parket-podne-obloge/parketi-quick-collection