Архиве ознака: all stars

Converse all star

Converse all stars – patike naše mladosti

Ništa više nije, kao što je nekad bilo. Sve te riječi mogu se jako često ćuti od naših roditelja ili naših baka i djedova. I istina je – hrana više nije tako prirodna kao nekad, u nju se dodaje različita kemija, koja šteti našem zdravlju. Isto tako je na primjer i kod različite tehnologije – nekad ste kupili televizor i on je radio bez ikakvih problema sljedećih 20 ili još više godina, bez da bi ga morali voziti na servis. A danas? Ako televizor izdrži dvije godine ili više, to je već uspjeh! Ali ipak, neke stvari ostaju takve, kao što su nekad bile, možda još malo bolje – na primjer Converse all stars patike su takav primjer.

Kad smo bili mali, a to je bilo prije kakvih dvadeset, trideset ili još više godina, nije bilo takvo velikih trgovačkih centrova, kao što postoje danas, nije bilo toliko trgovina, koliko ih imamo danas, a naravno niti toliko ponude, koliko je imamo u trgovinama danas. Već taka su postojala neke tvrtke, kao što su Nike, Adidas i slične, koje su izrađivale patike, ali rijetke tvrtke su takve, koje bi sve do danas zadržale isti model tenisica ili patika. Da bi neki proizvod „preživio sve te godine, morao bi biti stvarno zanimljiv, stvarno dobar i ljudi bi ga morali voljeti – Converse all stars, to su bile patike, koje su bile odlične tada, a odlične su i danas, vole ih tako mladi, kao i stari, mladi po srcu.

Patike, koje su napravljene tako jednostavno – dolje lagana guma, koja vam na vaše noge donosi svaki kamen i svaku travu, a iznad te gume jednostavna tkanina, koja se nekad izrađivala samo u nekoliko boja. Jedino što se na tim patikama do danas promijenilo je to, da ih možete kupiti u još nekoliko dodatnih boja, te da je njihova cijena puno viša, nego što je tada bila. Ali ipak, isplati se – to je vjerojatno dio vaše mladosti, to je dio vaših zabava, to su sjećanja na vaše najljepše dane – za sve to se isplati platiti koju kunu više, da bi na vama bila moderna i retro obuća!