Архиве ознака: adidas shop

Stella mccartney

Adidas i Stella McCartny

Stella McCartny je britanska dizajnerka i ćerka poznatog dizajnera po imenu Paul McCartny. U saradnji sa njom, Adidas je proizveo brojne odevne predmete koje je ona dizajnirala za žene. Njih možete naći u Adidas shop-u.

Stella mccartney

Obuća

Od obuće, Stella je dizajnirala baletanke u sivoj i crnoj boji, koje su ženstvene i jednostavne, nosive u mnogim prilikama. Osim toga, dizajnirala je i Festuca patike popuno otporne na vodu jedinstvenog i čudnog dizajna.  Posebno su zanimljive patike koje je ona dizajnirala za trčanje, po imenu Marialith Runner koje su takvog materiala da su lako uočljive i u mraku, naravno ne baš poptunom.

Odeća

Odeća koju je dizajnirala Stella je takođe ženstvena, jednostavna, u stilu Adidasa. Osim toga, ona je i korisna. Naime, majce koje idu uz telo, takođe imaju ugrađene ventilacije, a jakne za trčanje koje tanke i mogu se naći u modernim bojama, pružaju zaštitu od vetra i kiše. Dukseri takođe imaju ugrađen sistem za ventilaciju, tj. napravljeni su tako da odklanjaju znoj.  Osim toga u Adidas shop-u možete naći još i zanimljivo dizajniranu odeću za jogu i sl.

Ostalo

Pod ostalim se misli na dodatnu sportsku opremu. Od proizvoda koje je dizajnirala Stella, zanimljiva je, na primer, sportska torba za jogu, tako napravljena da možete zakačiti i svoju prostirku, a i da izgledate lepo. Osim ove, postoje još i torbe za svaki dan koje imaju i prostora za laptop. U Adidas shop-u se mogu naći i mnogi drugi proizvodi iste dizajnerke.

miCoach

Adidas shop na internetu

Adidas patike i ostalu sportsku opremu Adidas kompanije možete, naravno, naći i na internetu, gde je moguće videti mnogo više proizvoda nego u bilo kojoj prodavnici. Šta se sve može kupiti u Adidas shop-u preko interneta? Šta pruža internet kada je u pitanju kompanija Adidas?

MI Adidas

Proizvodi kompanije Adidas su oduvek bile jednostavnog i prepoznatljivog dizajna. Ipak, ako ste oduvek želeli da sami kreirate svoje Aididas patike, sada je to moguće uraditi i preko interneta. OpcijaMI Adidas, koju možete naći na zvaničnom sajtu kompanije Adidas, namenjana je upravo ovome. Dakle, uđete na stranicu, izaberete model i kreirate. Ovakva opcija je posebno zanimljiva i pohvalna za Adidas kompaniju, odnosno, za Adidas shop, iako još uvek nije moguća u mnogim zemljama.

miCoach

MiCoach

MiCoach je takođe jedna zanimljiva opcija. Naime, u saradnji Adidas i Apple kompanije razvijena je aplikacija miCoach, koju možete imati na svom iPhone-u ili na svom iPod-u. Ta aplikacija vam olakšava bavljenje sportom, a koristi GPS i glasovnu komandu. Dakle, ukoliko ste ljubitelj trčanja, ili ukoliko trenirate neki sport, ova aplikacija vam može služiti kao trener, može vam govoriti koliki vam je puls, kako treba da nastavite s treningom i sl. Sa ovom aplikacijom možete povezati neke od proizvoda kompanije Adidas koji je podržavaju. Zanimljivo je da proizvodi u Adidas shop-u koji podržavaju ovu aplikaciju mogu biti najrazličitiji, od patika do brushaltera.

ART Galerija Umetnickih Slika

Oprema za golf u Adidas shop-u

U Adidas shop-u možete naći brojnu sportsku opremu za razne sportove. Jedan od mnogih sportova za koje se pobrinula i Adidas kompanija jeste golf. Ako igrate golf, ili vas samo zanima šta se nosi u ovom sportu, i šta je bitno imati, kao mene, onda će vas zanimati i šta to Adidas nudi.

Patike

Patike za golf  bi trebalo da su prilagodljive, stabilne. Zanimljivo je da su đonovi svih patika za golf u Adidas shop-u slični, napravljeni tako da pružaju stabilnost. Neki od poznatijih modela za golf su Adicross, Powerband, Tour360 i Samba Golf, od kojih se neke proizvode i u ograničenim količinama. Prodaju se i jedne posebne patike za golf, koje su višeg kvaliteta od svih ostalih, ili bi trebalo da jesu, a to su Special edition adiPURE, čija je cena znatno viša od ostalih.

Oprema

Oprema za golf je sasvim zanimljiva, a posebno za žene. Naime, za žene su dizanirane, osim majici, i suknje, koje su nekako posebne, jer ove suknje ne morate da peglate, one se ne gužvaju, i nećete videti fleke od znoja po njima, jer imaju ugrađenu ventilaciju, kao i mnoga druga Adidas oprema, pantalone, majice, dukseri, jakne. Ukoliko posetite stranicu Adidas shop-a na internetu, možete naći i posebnu opremu za kišu, vetar, ili zimu, što je zaista korisno, a može i pomoći pri izboru garderobe. Osim toga, u Adidas shop-u možete naći i naočari, torbe za golf raznih boja i sl.

Novo u Adidas shop-u

U susret Olimpijadi

U susret Olimpijskim igrama, koje se održavaju u Londonu ove godine, Adidas kompanija je spremila posebnu kolekciju. Ako volite London i Olimpijske igre, onda će vas sigurno zanimati ovakva kolekcija, koja je pre svega jednostavnog dizajna, kakav obično i očekujemo od kompanije Adidas. Osim toga, Adidas je pustio u prodaju i retro majice, sa oznakom LA 84, podsećajući na Olimpijske igre u Los Angeles-u 1984. godine, kada su Adidas opremu između ostalih, nosili dobitnici medalja Daley Thompson, Seb Coe, i dr. Osim majci, u prodaji su i trenerke, dukseri, torbe, kao i ostala sportska oprema. Čitava kolekcija odiše britanskim stilom i jednostavnošću. Čak i ako niste veliki ljubitelj sporta, verujem da su Olimpijske igre ipak poseban događaj, a isto tako verujem da bi vam se barem nešto iz ove kolekcije svidelo.

Za žene

Za žene su u Adidas shop-u najnovije CC Freshride patike, koje obezbeđuju čak i hlađenje stopala! Osim ovog modela, koji je modernijeg dizajna, patike koje obezbeđuju hlađenje stopala, sada možete kupiti u Adidas shop-u, i to sasvim različitog dizajna i raznih boja. Dakle, eto rešenja za duge staze. Ocene potrošača su uglavnom pozitivne.

Za muškarce

Za muškarce takođe Adidas shop nudi patike sa ventilacijom, a reklamira ih fudbaler David Beckham. Osim ovih patika, u prodaji su nove farmerke ovog proizvođača, koje su tako pravljene da se prilagođavaju telu. Dizajn je opet jednostavan, a kritike pozitivne.