Архиве категорија: Uncategorized

Kuda na more? Bilo kuda idete, Crocs mora sa vama!

 

Kad jednom dođe proljeće, mnogi ljudi u ruke uzimaju razne kataloge u kojima traže destinacije, kamo će na ljeto na more. U posljednjim godinama Hrvatska je jako tražena destinacija – možete u Istru, gdje se možete smjestiti u odličan Poreč, a možete naravno i na bilo koju drugu destinaciju, kao što je na primjer Dalmacija i Dubrovnik u njoj. Svaka od tih destinacija ima neke svoje specifike, a tako i vi, kad pakirate stvari, koje ćete uzeti sa sobom – nekima je bitno, da imaju uz sebe što više hrane, opet drugi gledaju, da bi uzeli sa sobom što više igračaka za djecu, a kod trećih je tako, da voze pola automobila različite obuće.

Svi oni, koji sa sobom voze toliko obuće, sigurno uz sebe uzimaju i obuću Crocs – to je u posljednjim godinama jako moderna i obožavana obuća, sa kojom možete na moru u vodu, na večer na šetnju, a i na ribolov, ako ćete uzeti ribičku palicu sa sobom. Naravno, ova obuća nije samo za odrasle, možete je nabaviti i za vaše mališane – znači, možete je dobiti u malenim brojevima, možete je dobiti sa raznim motivima, a i samo u različitim bojama. Kad ćete se jednom odlučiti za ovu obuću, vaš će dopust sigurno u trenutku biti prekrasan, lijep i udoban!

Što znači, da je dopust udoban? To vam znači, da možete bez problema šetati po svim terenima, koje ćete sresti u Poreču, Dubrovniku i u bilo kojoj drugoj destinaciji. Udoban znači i to, da se možete brzo skinuti i skočiti u more, kad vam u nekom trenutku postane vruće, a udoban vam znači i to, da možete na nogama imati obuću, koja vam neće smetati na večernjoj šetnji – sve to, a i još puno više mogu vam ponuditi Crocise, pa zato, ako ih još do danas niste probali, ovog ljeta moraju obavezno sa vama na more!

Dali može Brooks sa vama na maraton?

 

Kad ćete se jednom odlučiti, da želite odraditi tih 42 kilometara i još nekoliko metara, pred vama će biti jako puno pitanja, na koja ćete tražiti odgovore. Kao prvo ćete jako puno razmišljati, kako se opšte pripremiti na nešto takvo? Kako trenirati – dali raditi duge treninge ili bolje više njih, pa kratke? Pored toga ćete se pitati, koliko vam treba odmora i što opšte jesti i unositi u sebe, da bi mogli što bolje funkcionirati i što prije se regenerirati? Naravno, pored svega ovoga, prije ili kasnije ćete primijetiti i to, da je jako bitna i sportska oprema, koju nosite na sebi – ako ona nije kvalitetna i za vas udobna, onda ćete se jako brzo ozlijediti i morati napraviti neku pauzu.

Znači, što onda odabrati od sportske opreme, da bi vam odgovaralo i da bi sa njom mogli raditi dobre treninge? Kao prvo, jako je bitno, da odaberete opremu, koja vam odgovara, koja je kvalitetno izrađena i iz dobrih materijala – takve proizvode najviše puta imaju tvrtke, koje su specijalizirane za trčanje, a jedna od njih je na primjer Brooks. Pored majica, hlača i ostaloga, najviše svoga znanja kod njih ulažu u tenisice. Imaju one za treninge, imaju one za utrke, pa i za sve ostalo, što možete zamisliti, te je povezano sa trčanjem. Znači, ako tražite obuću za maraton, oni su sigurno pravi naslov za to!

Ako ste odlučili, da će Brooksove tenisice sa vama u pripreme za maraton i onda na kraju i na njega, sigurno niste pogriješili, kvaliteta nije u pitanju. Sve što vam treba je samo još to, da odaberete pravi model, koji će vam najbolje odgovarati na nogu. Predlažemo, da probate više modela i odaberete onog, u kojem se osjećate najbolje – ako je taj model nekoliko skuplji, nemojte se sekirati, kad čete jednom biti na četrdesetom kilometru, sve to će vam se isplatiti. Znači, riskirajte svaku kunu više, jer sa njom će i vaš korak biti puno udobniji i bolji, a pored toga će i vaš rezultat biti brži na kraju, kad dođete u cilj!

Kupujete novu opremu za nogomet? Pazite na ove stvari!

 

Liga prvaka, pa nakon toga domaća liga i sve to na televiziji – opet ste dobili želju i volju, da odete sa prijateljima na kakvo druženje uz loptu – znači, na nogomet. Kad pogledate u ormar sa cipelama, vaše su tenisice već prije nekoliko vremena raspale i sa njima više ne možete iz kuče. Isto tako se dogodi, kada otvorite ormar sa majicama, kratkim hlačama i ostalim stvarima, koje ste prije godine ili dvije nosili na treninge. A što sada? Ništa posebno, samo bez panike – danas postoji već toliko trgovina, koje prodaju te stvari, da možete vjerojatno do prve čak i pješke. Ako pak vam je to predaleko, onda još uvijek možete potražiti rješenje na internetu – zanimljivo, jeli tako?

Sada znate, gdje potražiti sportsku opremu, koja vam treba, ali sljedeće pitanje je sigurno, što odabrati. Ako ćete sve te stvari tražiti u velikim trgovinama, koje su specijalizirane za takvu opremu, onda sigurno nećete imati problema – Nike, Adidas, Joma, Kelme i svi ostali danas rade tenisice, sa kojima praktički ne možete pogriješiti. Sve što morate je, da potražite takve, koje vam dobro sjednu na nogu i koje se vam sviđaju. Kad jednom imate nešto takvo u rukama i na nogama, onda nemojte puno razmišljati o novcu – bolje vam je platiti malo više i biti zadovoljni, nego štedjeti i imati žuljeve na nogama – što mislite?

Naravno, u nogometu je potrebna i druga sportska oprema, a ne samo tenisice – kako je onda sa majicama, kratkim hlačama i sa torbom, koje još nemate? Kod tih stvari je isto tako jako bitno, da odaberete onu opremu, u kojoj se osjećate dobro – neka bude udobna, a ne premala, neka diše i neka izgleda moderno. Kad jednom nađete takve stvari, kupite ih, jer jedino tako ćete sa zadovoljstvom otići na svaki trening i tamo se znojiti. Ipak, na kraju krajeva je važno samo to, kako se osjećati i da u tome uživate – napravite sve, da ćete se vratiti doma sa osmjehom na licu.

polaganje laminata

Kako popraviti parket, ako je uništen?

Svi mi imamo kuće ili stanove sa razlogom, da živimo u njima, da se u njima zadržavamo, nešto radimo i tu i tamo, da napravimo kakvu štetu. Ako je ta šteta minimalna, kad nam na primjer padne neka čaša na pod ili nešto slično, onda baš i nije to neki problem, ali postoje i trenutci, kad se moramo primiti za glavu i pitati se, dali nam je ovo stvarno bilo potrebno. Baš tako je na primjer, ako u stanu imate položen neki parket, kojeg ste skupo platili, a vama u nekom trenutku na njega podne neki oštar predmet. Isto takva situacije je tada, kada ste na neki način previše namočili vaš pod, pa ga je nakon nekoliko vremena dignulo u zrak. Sve to su oštećenja, koja se moraju popraviti.

Kad jednom dođete u situaciju, da imate oštećen parket, onda imate dvije mogućnosti, ili da pozovete radnike, koji su vam taj pod polagali, da vam ga dođu popraviti. Naravno, u takvom primjeru ćete morati platiti nekoliko više, jer će ti radnici morati donijeti puno neke opreme sa sobom, uzet ćete im vrijeme, a sve to danas košta. A postoji i druga mogućnost, da sve to što ste napravili ili što vam se dogodilo sa podnom oblogom probate popraviti sami – najviše puta je tako, da neku glupost niste učinili samo vi, već ju je napravio i netko pred vama i o tome je pisao na raznim forumima. Potražite malo te razgovore na internetu, puno puta se mažu jako dobra i jeftina rješenja za oštećenja!

Znači, kad sakupite informacije, onda morate u akciju – trebat će vam nekoliko osnovnog alata, da bi sa njim mogli rezati, polagati i po mogućnosti lakirati. Pored toga, će vam trebati i nekoliko vremena, da sve te stvari sredite. Ali na kraju krajeva, kad ćete sve to što ste učinili i popraviti, zadovoljstvo će biti jako veliko i vi ćete opet živjeti u stanu, u kojem nema niti najmanjih oštećenja i pogrešaka. Takav stan ste si uvijek željeli i sada ga opet imate!

Više

internet optimizacija i digitalni marketing

Optimizacija internetskih stranica – učenje kroz seminare

Učimo iz dana u dan – neki kroz čitanje knjiga, drugi hodaju još u školu. Nema veze kako, učimo kroz cijeli život, nekad se može mnogo naučiti samo sa slušanjem starijih ljudi. Ali ipak, tu i tamo potrebno je malo više – ako želite znati što je to optimizacija internetskih stranica, onda imate dvije mogućnosti – ili da počnete čitati sve moguće, što se na ovu temu nalazi na internetu ili da možda odete na kakav seminar, gdje će vas korak po korak naučiti različite stvari. Ako ćete imati sreće, možda ćete na kakav osnovni seminar doći čak i besplatno, a da bi naučili malo više, morat ćete nekoliko platiti.
Kakva je znači razlika između onoga što ćete dobiti besplatno i onoga, što ćete morati platiti? Najviše puta je razlika u tome, da na osnovnim seminarima sve skupa djeluje kao reklama, da saznate osnovne stvari, da vas one počnu zanimati, da u njima prepoznate stvarnu korist – ali ipak, takav seminar vam ne nudi dovoljno znanja, da bi neke promjene mogli napraviti potpuno sami. Ako imate želju biti samostalni, potrebno je malo više znanja i takvi seminari se plaćaju – kad ćete jednom seminar platiti, na njemu ćete biti nekoliko sati, možda čak nekoliko dana za redom, tamo ćete dobiti puno znanja i možda čak i neke knjige i naravno na kraju krajeva, znat ćete puno novih stvari.
Što vam može donijeti jedan seminar optimizacije internetskih stranica? Za početak je tu sigurno znanje o pravilno formiranim URL naslovima, pa nakon toga znanje o tome, kako optimizirati slike i video zapise na vašoj stranici, pa nakon toga kako pravilno upisati meta podatke, i kako napraviti stranicu brzu. Kad jednom sve to znate, dobit ćete pored znanja još kakva nova poznanstva, koja će vam koristiti u svim sljedećim danima vašeg života – savjeti kroz razgovor, iskustva iz prakse – to je ono, što je jako bitno – kad imate jednom mogućnost dobivati takve informacije, zadržite ih, one su jako vrijedne!

http://www.red-orbit.hr/usluge/optimizacija-web-stranice-za-trazilice

pluta ili parket

Zašto bi pluta morala biti položena u vašom domu?

 

To je moj dom – kad ste jednom tako daleko, da možete reći nešto takvo, to znači, da ste kroz dugi niz godina uštedjeli dosta novca, da ste kupili stan ili kući, ili da ste vaš dom dobili na dar od djeda i bake ili roditelja. Nema veze kako, danas je to vaš dom i za njega morate napraviti sve, da bi bio čist, lijep, moderan i da bi se u njemu osjećali dobro. A kako to postići?

Ako ste kupili ili dobili stan ili kuću, gdje je već sve bilo uređeno, potrebne će biti neke promjene – obavezno. Svi dobro znamo, da što se sviđa nekome drugome, ne treba se sviđati i vama. Iz toga razloga odmah u prvim danima pogledajte po vašem novom domu, što se vam sviđa i što ne – sve ono, što vam nije uredu izbacite – nabavite nove stolice, novi ormar, novu kuhinju ili nove podne obloge!

Kad smo već kod podnih obloga, mnogi ljudi ne znaju, da su one jako važno za to, kako ćete se osjećati doma, znači, kako ćete živjeti. Ako se vam podovi ne sviđaju, ako nisu topli, ako imate probleme sa čišćenjem – sve to su razlozi, koji će vas dovesti do nezadovoljstva. Kako ne bi došlo do toga, položite si u svoj dom nešto kvalitetno, moderno i udobno – naš je prijedlog pluta – podna obloga, koja je mnogim ljudima nepoznata, obloga, koja tek dolazi na naše tržište i u naše domove – odaberite je i vi.

Pluta je prirodna i zdrava!

Zašto smo vam preporučili baš plutu? To je podna obloga, za koju se ne koristi praktički ništa kemijskih sredstava, kako bi se ju izradilo. Znači, ona je potpuno prirodna, onda je potpuno ekološka. Izrađuju je iz drva, koje mora biti staro barem dvadeset ili još više godina. Sve skupa samelju, dodaju malo smole i dobijete ono, što mnogi žele u svojim domovima!

Jer je pluta izrađena na tako prirodan način, nudi jako puno zračnosti, djeluje anti-statično, ne pljesni i tako dalje – sve to je razlog, zašto se ova podna obloga preporučuje svima onima, koji imaju probleme sa alergijama! Znači, ako ste i vi jedan od onih, koji počnu teško disati, kad se u stanu digne prašina, onda je ovo jako dobar način, da uštedite nekoliko energije, koju potrošite na ove probleme.

Kad smo već kod alergija, evo još jedan savjet – pored podnih obloga, u stanu se morate riješiti svih stvari, na kojima se nalazi prašina. To su najviše puta razne zavjese, tepisi, kauči iz tkanine i druge slične stvari – kad ćete neke od tih stvari izbaciti iz svog doma, ili ih zamijeniti sa nekim drugim, vaš će život biti puno bolji, drugačiji, jednostavniji.

Zašto odabrati baš plutu?

Ako ste jedan od onih, koji imaju probleme sa alergijama, onda ste vjerojatno već skoro odlučeni, što ćete staviti u vaš dom na podove, ako pak niste, onda će vam biti potrebno još nekoliko razloga, zašto odabrati baš plutu – evo ih u sljedećim redovima!

Kao prvi razlog, zašto odabrati ovu podnu oblogu je njezina termoizolacija – to vam znači, da ova podna obloga jako dobro zadržuje toplotu i ne dozvoljava hladnim zrakama, da iz podove i stijena dođu u vaš dom. A sada zamislite, kako dobro je sve to za vas, kad na primjer bosi hodate po podu ili još bolje za vašu djecu, koje se vole igrati dolje – sa ovom podnom oblogom ćete riješiti puno problema – vaših i od vaše djece!

Ako idemo dalje, onda moramo obavezno napisati i nešto o čišćenju ove podne obloge – jako je jednostavno. Ako ste mislili, da će vam trebati neki opasni aparati i naprave, niste u pravu. Sve što vam treba je za početak jedan usisavač, sa kojim ćete najprije iz plute pobrati osnovnu prašinu. Odmah nakon toga vam treba kakva kanta sa vodom, u nju stavite jako malo univerzalnog deterđenta za podove i akcija može početi. Sa mokrom krpom malo gore i dole i vaši podovi će opet biti kao novi. Jednostavno, zar ne? To morate imati!

A za kraj još nekoliko riječi o sigurnosti tog poda – na to možda nitko nije pomislio. Nema veze, što je ovaj pod napravljen od drva, on ima osobinu, da je jako teško upaljiv. To vam znači, da vam nema baš straha od nekih požara, koji bi mogli doći iz tog naslova. Ako idemo dalje, ovaj pod je otporan i na vodu, pa će se tako dobro ponašati i tada, kad se vam prolije voda po kojoj od soba. Eto, i za sve ove probleme je pluta jako dobra, ako niste znali.

Gdje ćete je ugraditi, položiti?

Zašto smo u ovom podnaslovu napisali najprije ugraditi, a nakon toga još položiti? Ovaj materijal je jako zanimljiv, a to znači, da ga možete položiti ili na podove vašeg stana ili kuće ili na stijene – možda ste to već negdje vidjeli, ili ne, bilo kako bilo, zanimljivo je.

Znači, ide na podove i stijene, ali u koje sobe? Možete ga upotrijebiti praktički svugdje – u dnevnim sobama, gdje se jako puno zadržujete, u kuhinji gdje kuhate ili u spavaćoj sobi, gdje spavate – praktički ide svugdje, gdje vam treba nešto novo, nešto zanimljivo i nešto toplo.

Pa eto, ako do sada još uvijek niste rekli DA, onda ćete sada – za kraj, pored svega napisanoga, treba još reći, da je ova podna obloga jako jeftina. Za malo novca ćete dobiti mnogo, dobit ćete kvalitetu, dobit ćete puno različitih uzoraka i modela, pa stvarno ćete dobiti sve ono, što možete zamisliti.

Sada samo još morate sjesti u vaš automobil ili uključiti kompjuter, te preko njega naručiti što se vam sviđa – kad vam poštar donese sve potrebno na vaš dom, eto vam posla. Ali ne brinite, kad se sve završi, uživat ćete u ljepotama novih podova i osjećat ćete se sasvim drugačije, bolje i ljepše, a to je ono, što je jako važno za svaki dom i za svaki život. I naravno, nikad ne zaboravite – samo jedan je dom, samo jedan je život – uvijek za sebe i svoje najdraže, a pogotovo djecu, birajte samo najbolje i najljepše!

gotovi parket

Parket – prirodan je i traje dulje

Birali ste dugo, skupljali novac, razmišljali, dali odabrati laminat, parket ili neku sasvim treću vrstu podne obloge za vaš novi dom. Najprije ste sigurno razmišljali o tome, što najbolje izgleda, pa ste nakon toga došli do stanice, gdje se mnogi zaustave, a to je cijena, a na kraju još progovorili koju riječ o tome, kako je koji pod ekološki i kako ga izrađuju. Na kraju ste sve prednosti i mane stavili na jedan papir i morali ste donijeti odluku, morali ste u trgovinu i nešto od svega toga što se nudi odabrati.
Naravno, ako smo već kod toga, da ste razmišljali što je najviše ekološko, onda je obavezno, da razmišljate o parketu, koji je napravljen iz različitih vrsta drva! Pravo drvo, naravni materijali, koji dišu, koji nude ono, što mnogi danas žele i traže – ekologiju. Pored toga, ova podna obloga nudi još nešto, a to su dosta visoke cijene, ali te cijene pružaju i kvalitetu. Kad govorimo o jednostavnom čišćenju i opstojnosti, onda je to sigurno pod, koji će vam ponuditi jako puno – ponuditi ono, što svatko želi u svome domu!

A sada dolazimo do onoga, što je kod svega toga jako važno – ako ćete jednog dana doći do te faze, da ćete odlučiti prodati svoj stan ili kuću, a u njemu čete imati položen takav kvalitetan pod, onda ćete sve to moći dodati i na cijeni vašeg stana ili kuće. Eto, sada kad ste sve to pročitali i kad sve to znate, puno je jednostavnije odlučiti što odabrati – ili neku nekvalitetnu stvar, koju ćete možda morati mijenjati za koju godinu ili dvije ili nešto opstojno, što će vam na kraju krajeva izdržati dulje, te još doći cijenu vašeg doma – dileme nema, odaberite ovo drugo!

polaganje laminata

Kako možete sami ugraditi PVC-vinil podne obloge?

Kad ste odlučili, da ćete u svome domu promijeniti podne obloge, odlučili ste i to, da ćete nove položiti potpuno sami. To je značilo, da ste najprije morali nove podove odabrati, a nakon toga još naučiti sistem, po kojem će se one polagati. U trgovini ste odabrali PVC-vinil podne obloge, pa da bi vam bilo lakše sve to složiti i završiti u vašem domu, evo vam nekoliko koraka, kojih se morate držati, da bi na kraju bili zadovoljnim sa onim, što ste kupili i sami položili na podove vašeg doma!

Idemo po redu – znači, prvi korak i vjerojatno najteži, bio je onaj, kad ste mogli odabrati koje podove ćete kupiti, odmah nakon toga dolazi korak, kad ste mogli odabrati izgled tog odabranog poda – kakav će biti uzorak, kad ste to odabrali, kupili i donijeli doma, slijedilo je pražnjenje svih soba, kamo ćete to položiti, a onda dolazi na red aklimatizacija podni obloga u vašem domu. To vam znači, da morate vaše podove otpakirati i za kakvih 24 sata ih položiti na pod, da bi se oni prilagodili temperaturi, koju imate u stanu ili u sobama, kamo ćete ga položiti. Sljedeći i jako važan korak je izravnanje podova, kamo ćete sve skupa položiti – potrudite se, da bi sve skupa bilo što ravnije, jer jedino tako će biti položeno dobro!

Kad sve to sredite, dolazi na red polaganje i ugrađivanje PVC-vinil podova. Ako ste kupili podove sa klik sistemom, sve skupa neće biti teško – složite ih skupa, pazite na rubovima, da će se sve skupa što bolje sjesti i to vam je to, kraj. Kad završite i ako imate u podovima ugrađeno podno grijanje, koji dan ili dva ga nemojte uključiti, da se sve skupa dobro sjedne i napravi, kako mora biti. Tek nakon toga možete nanositi u sobe sve teže stvari, te tako zaključiti vaš proces polaganja i ugradnje novih podova u vaš dom. Želimo vam puno uspjeha pri svemu tome!

http://www.floor-experts.rs/vinil-podne-obloge

google oglašavanje

Koliko novca potrošiti na AdWords marketing?

Došli smo u vrijeme, gdje na televiziji, radiju i u novinama mogu raditi oglase samo veliki, najveći. Oglašavanje tamo je stvarno skupo, a na kraju krajeva se mnogi pitaju, kakav efekt bi opšte bio, ako bi se tamo napravila reklama za moju Internet stranicu? Pa ako imate previše novca, probajte i provjerite, ako pak tog novca nemate puno, onda je potrebno potražiti neka alternativna rješenja, koja su puno jeftinija i jednostavnija – jedno od takvih je sigurno AdWords marketing, kojeg može danas izvoditi praktički svatko, tko kreira Google account, tko ima nekoliko novca i tko ima dovoljno znanja za to!

Znači, ako razmišljate o oglašavanju samog sebe ili svoje Internet stranice, onda sigurno nekoliko novca imate, da ćete ga namijeniti u te svrhe. Jedan od jako dobrih i jeftinih načina je sigurno oglašavanje putem AdWords marketinga ili kako bi se drugačije moglo reći, preko Google tražilice. Ako još do danas niste čuli za to, možemo jednostavno reći, da je to najbrži način kako doći do prvih pozicija, da bi vas ljudi pronašli i na takav način došli do vas! Naravno, za to trebate znanje – potrebno je imati svoj račun i u njemu kreirati oglase, pored toga moraju oglasi biti zanimljivi i atraktivni, da bi ljudi klikali na njih i za kraj, potrebno je još imati dobar „landing page“, da bi od svega toga bilo nešto koristi.

Kad jednom imate znanje, možete sve to raditi sami, ali sigurno ćete se prije ili kasnije pitati, koliko će vas sve to stajati? Pa sve zavisi od konkurencije, znači od toga, koliko ljudi želi, da se će njihovi oglasi pokazivati za istu ključnu riječ – ako takvih ljudi nema puno, takvo oglašavanje neće biti skupo, ako je konkurencija velika, može vam se dogoditi, da ćete za jedan klik platiti puno – eto, iz tog razloga morate uraditi kvalitetnu analizu ključnih riječi, jer sa njom možete uštedjeti jako puno!

seo, digitalni marketing, optimizacija stranice

Optimizacija web stranica vam štedi novac

Dali ste i vi jedan od onih, koji se svake toliko zabrinu, kad pogledaju, koliko novca ulože u oglašavanje svoje internet stranice? Ako imate od tog uloženog novca korist, onda super, ako tome nije tako, onda trebate neke promjene! Za početak se morate pitati, dali ne bi bilo možda bolje, da nekoliko tog novca usmjerite u optimizaciju web stranice? Tako ćete dobiti bržu stranicu, na kojoj će se ljudi bolje osjećati, na njoj će prije naći sve ono što žele i traže. Sve to će odmah biti i znak Googlu, da je vaša stranica relevantna za one stvari, koje ljudi traže, pa će vas automatski iz dana u dan dizati po pozicijama u Google tražilici. A znate što to znači?

 

Sve to znači, da će na vašu Internet stranicu dolaziti sve više i više ljudi, te da više nećete trebati ulagati toliko novca u mjesečno oglašavanje! Dali nije to super? Naravno, da je! Ali gdje početi? Za početak provjerite, kako brz je vaš server, na kojem se nalazi stranica? Dali on radi po zadnjim tehnologijama? Ako nije dobar, promijenite ga – tako ćete puno napraviti na brzini stranice, a to za posjetitelje jako puno znači. Odmah nakon toga neka vam netko napravi analizu ključnih riječi, da ćete točno znati, koje od njih su bitne za vas. Kad ćete jednom to znati, morat ćete ih upotrebljavati na vašoj stranici u URL naslovima, u sadržaju, u imenima slika, te još na mnogim drugim mjestima!

 
Sve to su samo neke sitnice – kad jednom napravite takve promjene, morate svakog dana pratiti, što su te promjene donesle – optimizacija web stranica se radi svakog dana, a ne samo jednom na deset godina. Budite u toku sa događanjima, Google redovito mijenja svoje algoritme, pa probajte pratiti sve te trendove, koje se upotrebljava u svijetu. Ako ćete biti na tekućem sa tim stvarima, biti ćete na vrhu Google tražilice i nećete trebati trošiti novac na oglašavanje – puno njega ćete uštedjeti.

http://www.red-orbit.hr/usluge/optimizacija-web-stranice-za-trazilice