Месечне архиве: септембар 2014

Sandale Havaianas sa vama na kupalištu

Svima je dobro poznato, da sandale Havaianas ne možete baš nositi cijelu godinu, ali ako vam jako dobru sjednu na vašu nogu, zašto bi ih onda kroz zimu i hladne dane pospremali, ako pak ih možete još negdje iskoristiti. Kad je vani mraz i temperature se spuste, a sunca nema na nebu, mnogi još uvije imaju želju po nekom kupanju ili plivanju, a to u hladnim danima možete napraviti samo u kupalištima. Znaci, kad odete na neko kupalište, bez problema možete sa sobom uzeti i Havaianas sandale, koje ce vam biti u pomoc, da se vam ne kliže kada idete do bazena ili kako drugacije.

Znaci, kad cete kroz zimu željeti, da se malo okupate, izmasirate ili odete odraditi neki trening plivanja u bazen, onda cete sa sobom trebati neku opremu, koja ce vam kod svega toga koristiti. Za kupanje kao prvo trebate kupace gace, ali kako bih te gace mogli donijeti do kupališta, potrebna vam je i kakva torba, u koju možete pored toga staviti i Havaianasove sandale, naocale za plivanje, brisacu, i još mnoge druge stvari koje ce vam koristiti. Ako ste vec zaboravili, gdje su vam Havaianasove sandale, onda ih potražite jer ce vam sigurno koristiti, kad cete se kretati po kupalištu.

Kupanje u kupalištima može biti stvarno lijepo, tamo se možete opustiti, a vaša djeca, ako je imate, mogu se ludi zabavljati u vodi. Jer su kupališta puna razlicitih ljudi, morate svoje noge i zaštititi pred raznim bolestima, koje se tamo mogu množiti i baš zato vam mogu pomoci Havaianas sandale. Zdravlje je uvijek vrlo bitno, tako da gdje god se krecete morate paziti na sebe, jer život imate samo jedan, noge samo jedna, pa zašto ih onda ne bih zaštitili sa Havaianas sandalama, koje vam kod svega ovoga mogu jako pomoci.

nogomet i drugi sportovi

Zabava uz Nike i golf

Igranje golfa mnogima nije poznato, pa tako mnogi znaju samo ono, kako igrati tako zvani „mini golf“, kad negdje na moru posudite palicu i lopticu i otidete ciljati rupice na betonskom poligonu. Al u velikom golfu nije to baš tako jednostavno, pa to vrlo dobro znaju i kod tvrtke Nike. Kod mini golfa možete na sebe staviti što poželite i nakon šetnje uz more, odigrati sa svojim omiljenima neku partiju i tako se zabavljati, a kod pravog velikog golfa, potrebna vam je posebna oprema, koja ce vam omoguciti, da lakše ciljate rupe i da postižete mnogo bolje rezultate.

Kod velikog golfa najprije potreban vam je auto, sa kojim cete se moci voziti po terenima, ali toga kod Nikea ne proizvode, nego ga dobijete na svim terenima, gdje ste odlucili, da cete igrati taj zanimljivi sport. Od Nikea možete dobiti kratke ili duge hlace, posebne cipele, jakne, pa i još neke druge dodatke, kao što su kape, trakovi i nešto slicno. Sve to ce vam pomoci, da se na terenu uklopite u okolinu i budete isti kao svi oni ostali, koji igraju i bave se istim sportom kao i vi. Jer je igranje golfa prilicno drag sport, uvijek je potrebno dobro znati što i gdje kupujete, kaki bih mogli uštedjeti neke novce.

Kad ste se odlucili, da cete igrati golf, onda se uvijek morate i kretati u takvom krugu ljudi, koji isto vole nešto slicno, jer golfista je puno manje nego onih, koji igraju nogomet ili trce. Kad nacete suparnike, morat cete kupiti opremu, koju vam može ponuditi Nike i tako vec imate mnogo onoga što trebate. Na kraju vam treba samo još vrijeme, kojeg vam Nike ne može dati, vec si ga morate sami uzeti i otici na terene i u prirodu, te tamo raditi stvari, igrati gol, koje volite i koje vas u životu zabavljaju.