Месечне архиве: март 2014

Asics obuča za trčanje

Različiti treninzi trčanja u Asics opremi

Među nama mnogi se bave trčanjem, sa sportom, koji ne zahtjeva puno znanja, već samo nekoliko sportske opreme i volje i već možete poći na trening u prirodu. Sa trčanjem se danas bavi mnogo rekreativaca, ali sve više je i onih, koji su počeli ganjati rezultate i truditi se, kako bih njihovi rekordi bili uvijek bolji. Kako bih to postigli, najprije vam je potrebna kvalitetna sportska oprema, kakvu na primjer proizvodi Asics, a nakon toga potrebno vam je pravilno treniranje, kako bih vaše tijelo naučili reagirati u različitim situacijama. Sa Asics opremom, ćete tako moči otići na trening uvijek dobro obučeni, te ćete tako moći uvijek odraditi kvalitetan trening.

Ako ste jedan onih, koji misle, da je za dobre rezultate u trčanju potrebno samo puno trčati, onda niste u pravu. Za dobre rezultate su vam najprije potrebne kakve kvalitetne Asicsove tenisice, sa kojima će vaš korak biti savršen, a nakon toga morate raditi različite treninge, kao što su na primjer trčati intervale, duže ili krače, te tako dobiti na izdržljivosti. Pored intervala morate svake toliko, na primjer jednom na tjedan odraditi neku duži trening i otrčati malo više kilometara nego svaki drugi dan, a da vas na takvom treningu ne bih boljele noge, potrebne su vam kakve dobre i odlično blažene Asicsove tenisice. Pored svega toga potrebni su vam i lagani treninzi, koji će vam pomoči pri boljoj i bržoj regeneraciji.

Na kraju krajeva, kad pročitate sve ovo, vidjet ćete, da ipak za dobre rezultate nisu potrebne samo Asics tenisice, već i kvalitetan trening. Kad ćete početi na takav različiti način trenirati i povećavati kilometre, te jačinu treninga, onda će i vaše Asics kvalitetne i udobne tenisice pomoči, da ste još brži i da ostvarite još bolje rezultate. Tako ćete moči otići na kakvu manju ili veću utrku, koje se održavaju u gradovima ili na selima, te se tamo takmičiti sa samim sobom ili sa hrpom drugih trkača, koji trče rekreativno ili neki od njih tako kao i vi, polu profesionalno. Gdje god bili i kako god trčali, uvijek u treninzima i utrkama uživajte maksimalno.

http://www.tenisice.hr/

Rider u sauni

Sauna i Rider sandale

Ljudi, koji vole uživati i uz to napraviti nešto za svoje zdravlje, mnogo puta odlaze u neke toplice ili kupališta, gdje uz bazene nude i različite saune. Najpoznatije su saune, koje dolaze iz Finske ili Turske i ljudi ih na našim prostorima vrlo rado koriste. Kad se odlučite, da ćete dan provesti u nekim toplicama i uz to ćete otići i u saunu, potrebne će vam biti neke stvari, bez kojih nećete moči. Najprije, kad odlazite u sauno, potrebna vam je torba i u njoj na primjer neki ručnik, Rider sandale, kakva voda i još kakva sitnica, koja će vam koristiti i trebati. Ako ste se pitali zašto će vam trebati baš Rider sandale, onda čitajte dalje i sve će vam biti jasno.

Kad dođete u područje sauna, onda svakako morate najprije provjeriti, dali u saune ulazite potpuno goli, ili u njih morate u kupaćim kostimima. U nekim saunama se vam tako može dogoditi, da će vas izbaciti van, ako ćete u nju na primjer obučeni, a pravilo je, da morate u njoj biti potpuno goli. Poslije svake provedene minute u sauni, morat ćete malo van na odmor, kako bih se vaše tijelo malo odmorilo i u tim trenutcima morate nešto staviti na sebe i na noge neke dobre sandale, kao što su na primjer Riderice. Sandale će vam tamo koristiti, da ćete moči lakše i udobnije hodati po pločicama, a Riderove sandale vam mogu dati baš to – udobnost i odlične materijale iz kojih su sandale proizvedene.

Uživanje u sauni, svakako će mnogima koristiti, budite pažljivi jedino oni, koji imaju kakve veće probleme sa srcem, njima se sauna baš i ne preporuča. A svima ostalima, koji će ići u saunu u Rider sandalama ili bez njih savjetujemo, da tamo ne pretjeruju, jer sauna i vrućina bih vam mogla naštetjeti. Zbog toga u sauni uvijek budite tako dugo, kako dugo će vam to biti u užitak, a nakon toga izađite van, na noge stavite Rider sandale, svoje tijelo omotajte u ručnik i lijepo ohladite ga na kakvoj ležaljki, koja se vama tamo nudi.

http://www.tenisice.hr/Rider/