Месечне архиве: фебруар 2012

nike ipod

Nike+ program u prodaji u Nike Shopu

Nike je nedavno predstavio Nike+ program, za zaljubljenike u trčanje. Ukoliko ste jedan od njih, uživaćete u onome što Nike Shop ima da vam ponudi. Sa nekoliko uređaja dobijate široki spektar informacija: koliko brzo trčite, koliko ste prešli, koliko već trčite, koliko kalorija ste potrošili… Samo to je već interesantno i veoma korisno, ali kada instalirate i program sa www.nikeplus.com, bićete zadivljeni!

Izvucite najbolje iz sebe

Potreban vam je, dakle, Nike+ Sportwatch GPS koji se u Nike Shopu prodaje po ceni od 200€. U njemu će biti sačuvana kompletna istorija vaših trčanja, sa svim detaljima. GPS uređaj vas prati sve vreme, tako da ćete moći detaljno analizirati svoju stazu. Zaljubljenik ste u društvene mreže? Moguće je spojiti se i na fejsbuk, te pratiti komentare prijatelja koji vam pružaju podršku. Još bolje, izazovite ih na trku. Pored toga, Nike+ prati vaš trud i nagrađuje uspehe i lične rekorde.

nike tomtom sport watch gps

Lični trener u Nike Shopu

Kada se već naviknete na ovaj uređaj iz Nike Shopa, preduzmite sledeći korak i počnite s ozbiljnim treninzima. Nike+ ima mogućnost izrade trenažnog procesa samo za vas i pomoći će vam da svoj cilj isterate do kraja. Ukoliko volite muziku, ili vam je potrebna motivacija u vidu „Eye of the tiger”, Nike Shop vam nudi mogućnost kombinovanja Nike iPoda ili iPod Nano uređaja s vašim Nike+.

nike ipod

adidas patike

Najbolje Adidas patike za žene

Ako volite patike, verovatno obožavate Adidas jer retko ko može proizvesti toliko retro patika u modernom ruhu.adidas patike

 1. Adidas „Sailing” patike
  Prve na listi bi trebalo da su „Sailing” patike, elegantne, uglađene i lepe, savršene kad želite biti neformalno i sportski obučeni, ali ne previše. Ponovo izdate patike iz 1970. godine, lagane, u nekoliko pastelnih boja.
 2. Adidas „Universal” patike
  Patike prelepog izgleda, replika izdanja iz 1972. godine. Napravljene su od kože s velurnim detaljima i izgledaju sasvim jednostavno. Postoji nekoliko kombinacija boja, ali potpuno bela izgleda najbolje.
 3. Adidas „Rod Laver” patike
  Ako obožavate nove, bele patike, „Rod Laver” patike od Adidasa, u kobinaciji platna i kože će vas oduševiti. Jednosavne su, sasvim pristojne cene, snežno bele s tamnoplavim ili zelenim detaljima. Razvijene prvi put 1970. godine zajedno s teniskom legendom Rodom Lejverom, zadržale su se sve do danas iz jednog jednostavnog razloga: savršene su.
 4. Adidas „Koolvayuna”
  Pored patika, Adidas proizvodi i drugu obuću, pa su se na ovu listu uvukle i „Koolvayuna” papuče. Neformalne papuče sa sintetičkim vrhom i spužvenim đonom, dostupne u brojnim bojama i predstavljaju najbolji izbor za papuče na tržištu.
 5. Adidas „Gazelle 2” patike
  Klasične plitke Adidas patike, prvi put proizvedene 1968. godine, ali sasvim odgovaraju današnjem vremenu. Dolaze u mnogo boja i šara, a nećete pogrešiti koju god da izaberete.


Adidas F50

Inteligentne patike u Adidas Šopu

Adidas je nedavno otkrio inteligentne kopačke, Adizero f50. Poznate i kao kopačke s mozgom, Adizero f5o iznose modernu tehnologiju na fudbalsko igralište. Fudbal se danas igra brže nego ikad, pa je i potreba za brzinom danas najveća. Adizero f50 su ne samo najbrže na svetu, nego i „najpametnije”. MiCoach pretvara Adizero f50 u vrhunski digitalni uređaj za trening tako što vam omogućava da pratite i u računar unesete podatke o svom treningu: brzina, maksimalna brzina, broj sprintova, pretrčana dužina…

Adidas F50

Tehnologija iz filmova

Adizero f50 ima udubljenje u đonu u kom je smeštena revolucionarna tehnologija koja prati kretanje u 360°, te meri osnovne podatke. Ugrađena memorija shranjuje podatke za vreme utakmice ili treninga, a potom je bežično prebacuje na vaš kompjuter. Statistiku posle analize možete objaviti na nekoj od društvenih mreža i uporediti sa statistikom vaših prijatelja, ukoliko ste takmičarski nastrojeni, a možete ih učitati i u trenažne planova na miCoach internet stranici koje softver izrađuje posebno za svakog korisnika. Ako vam ni to nije dovoljno, od ove godine ćete moći igrati i video igrice na internetu koristeći svoje mogućnosti iz stvarnog života. Bilo da ste na stadionu ili na internetu, ovaj proizvod iz Adidas Šopa neće ostaviti ni najmanje sumnje u to ko je najbolji.

U prodaji od novembra 2011, u svim Adidas Šopovima

Nove kopačke su dostupne u Adidas Šopu i specijalizovanim prodavnicama od novembra 2011. godine po ceni od 210€, dok ceo paket sa miCoach softverom i uređajem koji šalje informacije na vaš kompjuter vredi 245€.

Najbolje muške Adidas patike

Adidas možda nije na vrhu kada je u pitanju sponzorstvo velikih timova i najpoznatijih sportista, iako čini velike napore da napravi promenu na tom polju. Međutim, Adidas je na vrhu kad govorimo o proizvodnji retro i patika za trčanje. Kombinujući modu, udobnost, funkcionalnost i cenu, Adidas patike predstavljaju odličan izbor za mušku obuću.

 • Rod Laver Originals – savršeno jednostavne muške Adidas patike.

Ove patike su neverovatno jednostavne i bez suvišnih detalja – to je baš ono što ih čini tako dobrima. Razvijane oko 1970, u saradnji s teniskom zvezdom Rodom Lejverom, i danas predstavljaju najpopularnije teniske patike ikad proizvedene.

adidas originals rod laver

 

 • Muške Adidas Samba patike

Patike odličnog izgleda, popularne među muškarcima koji žele moderne patike retro izgleda. Prvi put su predstavljene 1960. godine kao patike za fudbal, i do danas su ostale čuvene.

adidas samba

 • Adidas „Nizza low” patike

Prve ovakve patike proizvedene su 1980. godine, a dizajn se do danas nije menjao. Elegantne i tanke patike do danas su ostale dostupne samo u tri kombinacije boja: crno-bela, belo-crna i kompletno bela.

adidas nizza

 • „Campus 2” Adidas patike

S mekim kožnim i gumenim đonom, ove čuvene Adidas patike su proizvedene s naglaskom na udobnost i trajnost, ali i pored toga su sasvim jednostavne i odlične. U crnoj ili tamno plavoj boji (sa belim prugama, naravno), ove patike su zaštitni znak Adidasa.

adidas Campus 2

 • Adidas „Samoa” patike

„Samoa” linija patika ima klasični Adidas izgled, a iako dolazi u različitim kombinacijama boja, najbolje izgledaju u crno-beloj varijanti i savršeno se uklapaju uz džins.

adidas samoa