Ženske Adidas tenisice za trčanje – kakve su? авг30

Tagovi

Vezani clanci

Ženske Adidas tenisice za trčanje – kakve su?

Sada, kad ste pročitali ovaj naslov, sigurno je jako puno ljudi pomislilo na to – pa kakve veze ima, dali su tenisice ženske ili muške, tenisice su tenisice, staviš ih na noge i nosiš ih, to je sva „matematika“ – ali ne, nije baš tako. Ako ste muškarac, onda je ovdje za vas pitanje – dali ste ikad na noge probali obuti tenisice, koje su napravljene za žene? Kako ste se osjećali u njima? Sigurni smo, da vam nisu bile baš najbolje udobne. A sada dolazi isto pitanje za žene – dali ste ikad na noge stavile muške tenisice za trčanje? Sigurni smo, da ni vama nisu najbolje odgovarale? Ali zašto je tome tako? Razlog je jednostavan – modeli među sobom nisu jednaki, zato se i rade muške i ženske tenisice!

Ako vas zanima, kakve su razlike između jednih i drugih tenisica, onda morate pročitati sljedeće redove. Jedan od specijalista, koji jako dobro razlikuju između jednih i drugih je sigurno tvrtka Adidas – kod njihovih proizvoda ćete jako brzo primijetiti, koje tenisice su napravljene za koga. Kao prvo, oni jako puno daju na izgled svojih proizvoda, pa ako ćete na policama naći neke pink modele, onda vam je sigurno odmah jasno, da takve tenisice nisu baš napravljene za mušku nogu, jeli tako? Ali naravno, nije razlika samo u bojama, već je ona druga razlika puno bitnija – razlika je u modelima, u izradi i obliku tenisice, koja stoji na polici u trgovini.

Kad kažemo, da je razlika u samoj izradi, onda morate znati, da su ženske Adidas tenisice puno uže od onih muških, jer u velikoj većini žene imaju manje i uže noge od muškaraca. Baš to je razlog, da mnogim muškarcima ne odgovaraju ženske tenisice i obrnuto, da ženskama ne odgovaraju modeli, koji su napravljeni isključivo za muškarce. Znači, ako želite, da će vam određeni model što bolje stajati na nozi, a to ne samo po izgledu, već i po udobnosti, onda morate kupiti onaj model, koji je napravljen za vas – jedino tako će svaki korak kod trčanja biti udoban i uživat ćete u njemu.

Veče