Želite unikatan pod? Odaberite furnet! окт31

Tagovi

Vezani clanci

Želite unikatan pod? Odaberite furnet!

Mnogi u svojim domovima imaju položen parket, a vjerojatno nemaju pojma, da je njihov parket unikatan – a to zbog toga, jer niti dvije pločice parketa među sobom nisu jednake. Niste ovo znali? Sada kad znate, sigurno ste ponosni na to, jer su svi oni, koji kod sebe imaju bilo što unikatno – ali nemojte zaboraviti, koliko ste sve to platili. Za sve one, koji isto tako žele unikatnost, a da ona ne bi bila tako skupa, postoje i druge mogućnosti, kojima možemo reći furnet – to vam je podna obloga, koja nije tako poznata, ali je jako dobra – čitajte dalje, da bi saznali zašto.
Pitate se, zašto je ova podna obloga tako zanimljiva? Kao prvo zbog toga, jer je i ona kao parket napravljena iz drva, a svaka pločica tog drva je unikatna – razlika od parketa je samo u tome, da je svaka ta pločica samo na vrhu nekoliko milimetara drvena, a sve ostalu su drugi materijali. Eto, baš ta razlika nas dovede do razlike u cijeni – prema parketu, furnet je jako jeftin, pa ga zbog toga za svoje domove bira u posljednje vrijeme sve više ljudi – biraju ga najviše oni, koji vole upotrebljavati Internet, jer tamo je različite podne obloge puno jednostavnije pronaći.
Za kraj idemo još do jedne prednosti, a prema parketu razlike, koju ima ova podna obloga – to je polaganje. Ovu podnu oblogu si možete sami položiti, jer njezino polaganje i nije baš tako komplicirano – ako imate kod kuće dovoljno alata, koji će vam za to trebati i pored toga još malo spretne ruke, brzo ćete završiti sa prenovom vaše sobe ili možda čak cijelog stana. Pa evo, ako vas sve ovo nije opametilo, što vas može? Odaberite ovu unikatnu podnu oblogu i sigurno vam neće biti žao – moči ćete se pohvaliti prijateljima i potpuno nitko ne može imati iste podove, kao što ih imate vi.

Više