Trčanje smiruje, trijezni glavu i pomaže окт10

Tagovi

Vezani clanci

Trčanje smiruje, trijezni glavu i pomaže

Prije ili kasnije, svatko od nas dođe u situaciju sa nekim problemima – ili ostane bez posla, ili ga ostavi djevojka ili se dogodi neka druga neugodna situacija – puno puta, u takvim okolnostima je rješenje trčanje! Kad na sebe stavite tenisice, majicu, uzmete telefon, na kojom se na primjer nalazi neka kvalitetna muzika, i odete, sve postane u trenutku drugačije – zaboravi se na mnoge stvari, zaboravi na probleme i sve postane barem za sat ili dva puno ljepše. Baš zbog toga mnogi kažu, da taj sport smiruje, trijezni glavu i pomaže izaći iz problema!
Sada ste sigurno pomislili, da nešto takvo vi ne možete prakticirati, jer kao prvo nemate kondicije, a kao drugo nemate ni pravu sportsku opremu, koja bi vam trebala – nije istina! Praktičko svatko od nas doma ima neke tenisice, neke obične kratke hlače, kakvu sportsku majicu – za početak sve to je sasvim dovoljno. Stavite to na sebe i napravite svoj prvi kilometar, dva, tri, kad više nećete moći, zaustavite se, šetajte – važno vam je samo to, da se krećete, zaboravite na sve probleme, koji se vama događaju, kad se nadišete, možete polako naprijed!
Kao što vidite, trčanje je vrlo jednostavan sport, sve što vam tu treba je samo dobra volja, da napravite nešto za sebe. Kao prvo, sa tim sportom ćete zaboraviti na sve probleme, koji vam se u nekom trenutku događaju, a kao drugo, napravit ćete puno za svoje tijelo, za svoje zdravlje! Svi znaju, da je svaka sportska aktivnost jako dobra za vaše srce, za vaše mišiće i mnoge druge organe u vašem tijelu – ako ćete se boriti sami sa sobom i kretati se, prije ili kasnije postat ćete mirnije i naravno puno zdraviji, a to je nacrt za dug i zanimljiv život!

http://www.tenisice.hr/Trcanje/