Архиве ознака: vans

vans obuća

Daska, kotači, Vans i zima, koja je stigla!

Zima je ovdje, vrijeme, kada skejteri baš i nemaju velike mogućnosti za pokazivanje svojeg znanja – skakanje na daskama i sve što ide uz to. A što onda raditi u to vrijeme, kada je vani hladno, kada tu i tamo pada snijeg i kada su skejteri u spavanju, kako bi se tome moglo reći? Mogućnosti je mnogo, samo potražiti ih je potrebno – jedna od njih je, da svoje vrijeme provedete uz kakvo igranje video igrica na svom računalu ili putem interneta. Puno igrica postoji, gdje se je moguće zabavljati sa skejtom, pa zašto onda ne bi na takav način uživali u hladnim danima!

Što još mogu skejteri u zimi? Mogu kupovati nove stvari – daska je jedna jedina i ako su navezani na nju, teško će je zamijeniti, ali tu je i puno toga drugoga – za početak otvorite Vans službenu stranicu i sve će vam biti jasno. Kupiti si na primjer možete novu torbu, u koju možete staviti sve potrebno, kad idete na primjer sa prijateljima uživat. Naravno, tu su i mnoge zanimljive zimske jakne, u kojima će vam se već na daleko vidjeti, da ste skejter – naravno, za sve koji vole taj sport, to je jako bitno. Pored toga su tu još tenisice, majice, kape i sve ostalo što možete poželjeti.

To je to, zabava kod kuće i nabava nove Vans opreme za skejtanje – i što vam još preostane? Za kraj je ovdje još uzdržavanje vašeg skejta! Počistite ga, namažite sa raznim materijalima, koji će mu koristiti, da će se kotači na njemu vrtjeti brže i lakše, napravite sve, da bi u lijepim i toplim danima mogli sa njim raditi sve, što ste u prošlosti naučili. Naravno, kad dođe opet sunce, imat ćete prilike za nove skokove, za novo uživajte, za novo učenje – pa eto, sve ono, što možete napraviti u zimi, napravite, da vam neće biti to potrebno raditi, kad će vani biti lijepo i sunčano vrijeme! To su trenutci za prijatelje i dasku!

http://www.tenisice.hr/Vans/