Архиве ознака: undefeated

Puma

Da li ste čuli za Undefeated Puma patike?

PumaPuma kompanija je i danas, posle više od oko 60 godina među najpoznatijim prozivođačima patika, ali i druge sportske opreme. Da li ste čuli za saradnju Puma kompanije i UNDFTD (Undefeated)? UNDFTD poznata američka kompanija sportske opreme, a koja sarađuje i sa mnogim drugim proizvođačima patika.

Zašto baš Undefeated?

Undefeated je kompanija koja se povezuje sa uspehom, saradnjama, kredibilitetom, pozitivnom energijom. Svakako, sve svetske kompanije drže do ugleda i časti, i zbog toga ne čudi to što Puma kompanija sarađuje baš sa ovakvom firmom.

Zašto Puma Clyde?  

U saradnji sa Undefeated, Puma kompanija napravila je kolekciju Puma patika pod imenom Puma Clyde. Zovu se tako jer su inspirisane uspešnim NBA košarkašem po imenu Walt Frazier, koji je nadimak Clyde dobio zbog toga što je nosio šešir kao lik iz poznatog filma Bonny i Clyde. Ovaj košarkaš, ne samo da je bio odličan igrač, već i uzor mnogim igračima, ali i onima koji nisu igrali košarku. Poznat je po tome što je prvi košarkaš koji je imao svoj potpis na patikamaPuma Clyde patike iz 1973. godine, ali pre svega po tome što je zračio pozitivnom energijom i van terena, što čini i danas. Takođe, karakteriše ga smisao za modu, muziku, umetnost. Zanimljivo je da se patike proizvode i danas, što zapravo i ne treba da iznenađuje. Osim što su udobne i jednostavnog dizajna, danas su ove patike simbol didžejeva, mnogih muzičara, raznih grafiti umetnika, a pored svega toga, činjenica je da se moda uvek vraća, pa su danas, eto, retro stvari.

Više informacija: http://www.tomassport.rs/obuca/