Архиве ознака: šumske staze

rogla potovanje

Koča na Jurgovem – apartmani, koji će vam ostati u sjećanju

Sjećate se možda, kako vam je bilo, dok ste s roditeljima išli na vaše prvo more? Ili se možda više sjećate, kako vam je bilo, dok su vas prvi put postavili na skije i spustili vas na dolje? Čovjeku u sjećanju uvijek ostaju one lijepe stvari, koje je doživio, a baš iz tog razloga svi mi toliko volimo putovati – neki kreću na put samo u ljetnim danima, neki kreću na put samo u zimskim danima, kad zapadne snijeg ali ipak na svijetu postoje i takve destinacije, gdje nema veze, kad ćete krenuti do njih, uvijek će vam tamo biti prekrasno, lijepo i za uvijek će vam sve skupa ostati u glavi!

Ako i vi tražite nešto takvo, onda morate u Sloveniju, točnije na Roglu. Tamo se nalazi Koča na Jurgovem – apartmani, koji se nalaze praktički usred skijališta, pa su kao takvi idealna prilika za sve one, koji se na primjer žele u jutarnjim satima probuditi, nešto dobro pojesti, popiti kavu i već za nekoliko minuta biti na skijama i spuštati se po prekrasnim stazama! Da, baš sve to možete dobiti kod njih ali samo u zimskim danima, u ljeti je sve skupa malo drugačije – Koča na Jurgovem će biti još tamo i apartmani isto tako ali neće biti snijega – a što sad?

Ako ste mislili, da je ova koča upotrebljiva samo u zimskim danima, onda ste pogriješili – kao što smo rekli, ona se nalazi na Rogli, a tamo možete vidjeti puno toga i u ljetnim danima. Prekrasna priroda, koja će vam ponuditi duge šumske staze, po kojima možete trčati i šetati se, pa naravno se voziti i biciklom ili uživati u nekim drugim sportovima, koje ste si zamislili – da, baš sve to možete dobiti u Sloveniji, a kad ćete sve to jednom isprobati, sigurni smo, da će vam sav taj doživljaj za uvijek ostati u glavi, baš kao i vaše prvo more ili prvo skijanje, dok ste bili mali!

http://www.rogla.eu/hr/