Архиве ознака: sportske pripreme

rogla potovanje

Što vam mogu ponuditi hoteli, koje ima mariborsko Pohorje?

Danas živimo u svijetu, kada svi negdje žurimo – jedni na posao, drugi u trgovine, a treći opet negdje drugdje. Sve to u naša tijela donosi veliki stres, a što dolazi iza stresa, vjerojatno svi znate – opasne bolesti. Iz tog razloga jako je bitno, da napravite nešto za sebe, da svome tijelu ponudite opuštanje, da svojoj glavi date smirenje. Ali kako to učiniti? Jako dobro rješenje za sve to je priroda, a Slovenija je sigurno jedna od država, koja vam je može ponuditi jako puno! Šume, jezera,, putevi za šetanje i sve ostalo što možete zamisliti. Ako stvarno želite sve to doživjeti i preživjeti onda je mariborsko Pohorje i hoteli na njemu idealno za vas!

Ako još nikad niste bili na Pohorju, onda je možda za početak najbolje, da otvorite Google, potražite sve skupa na internetu i uvjerite se o svoj toj ljepoti. Da bi vam sve skupa bilo nekoliko lakše, možda provjerite i Roglu. To vam je u zimskim danima odlično skijalište, a kad snijega nema, to vam je odlična lokacija za mnoge ljude – za sportaše, koji tamo na veliko odlaze na sportske pripreme. Okolica je odlična za treniranje, za trčanje, a i zrak tamo gore je odličan. Pa ako to sve skupa vrijedi za vrhunske sportaše, onda će sigurno vrijediti i za vas!

Svi ti sportaši ostaju na mariborskom Pohorju u raznim hotelima, pa zašto onda ne bi tamo ostali i vi. Hoteli su postavljeni praktičku na vrhu, pa tako možete direktno iz hotela doći na sportski stadion i na šumske puteve, od kuda će vas put ponijeti daleko na okolo. Za sve one, koji volite borovnice, to je lokacija, gdje ćete ih stvarno pronaći mnogo, a svi ostali, koji na primjer volite jezera, morate krenuti do tako zvanih Lovrenških – prekrasni su i na njima imate što za vidjeti. Pa eto, ako stvarno volite uživanje i opuštanje, onda sada znate, kamo morate ići.

http://www.rogla.eu/hr/