Архиве ознака: sportovi sa loptu

Kako najlakše skupiti ekipu za nogomet?

Igrali ste nogomet, trenirali ga, dok ste bili mali? Odrastali ste sa njime i svakog dana odlazili na treninge, čistili kopačke i zabijali golove u prvoj omladinskoj ligi? Sve to je bilo nekad, a kako je danas? Vjerojatno imate kakvih deset kila više, kao što ste ih nekad imali i sa ovim sportom se bavite samo još zbog toga, da možete jednom na tjedan otići od kuće i družiti se sa prijateljima. Ali ipak, ovo se dobro čuje, ali da bi sakupili dovoljno prijatelja, često je potrebno dosta truda – kako to učiniti najlakše?

Načina, kako sakupiti prijatelje jednom na tjedan na nogometu ima više – za početak se možete dobiti na kakvoj kavi i dogovoriti termin, koji svima odgovara. Kad taj termin dogovorite, razmijenite svoje mail naslove i kakav dan prije termina, potvrdite svoj dolazak na trening. Tako ćete uvijek točno znati, tko dolazi, a tko ne. Ako ćete biti u nedostatku ljudi, nazovite kakvog susjeda, kolegu iz posla ili nekog drugog, da se vama pridruži. Ako imate termin jednom na tjedan, ne isplati se ga propuštati.

Sada za kraj samo još koja riječ o obaveznoj sportskoj opremi, koja će vam trebati na takvom druženju. Za početak su ovdje sigurno neke kvalitetne tenisice – Nike, Adidas, Joma ili Kelme, to su samo neki od proizvođača, koji izrađuju stvarno dobre stvari za ovaj sport. Pored tenisica tu su i majice istih boja, kako bi se ekipe međusobno što lakše razlikovale. A kad ste obuti i odjeveni do kraja, nikako ne zaboravite na ono jako važno, na hladno pivo, koje dolazi na red nakon termina. Možete ga uzeti sa sobom ili sjesti u kakvu gostionu i tamo uživati u njemu, ali nikako ga ne propustiti, jer taj dio je isto bitan, kao zabiti tri gola protivniku.