Архиве ознака: socialni medii

Facebook oglašavanje može danas raditi svatko

Ako ste mislili, da je Facebook oglašavanje primjerno samo za one, koji imaju jako puno novca i naravno one, koji imaju jako puno znanja, onda niste bili u pravu. Ovaj način oglašavanja može koristiti praktički svatko – za početak oni, koji imaju koju kunu, deset ili sto njih viška i naravno svi oni, kojima vrijeme nije problem, pa će se naučiti kako sve te stvari raditi. Da bi vam za početak sve skupa bilo nekoliko lakše, evo vam nekoliko savjeta, sa kojima ćete znati gdje i kako početi, te sa kojim oglasima postići najviše – svaki početak je težak, mi smo ovdje, da vam ga olakšamo!

Kad jednom odlučite, da ćete svoj novac uputiti na Facebook oglase, onda se morate najprije pitati, u kakav oglas uložiti svoj novac. Ako ste na početku, onda vam je sigurno najbolje, da počnete sakupljati fanove, koji će pratiti vaš rad i vaše objave svakog dana – sve što morate za početak učiniti je, da platite za oglašavanje vaše Facebook stranice. Kad ćete jednom imati tisuću ili deset tisuću fanova, onda možete raditi i ostale stvari – na primjer jako jednostavan način oglašavanja – tako zvani „boost post“. Kod tog načina, samo pritisnete jedan gumb, odaberete ciljnu skupinu, kojoj želite, da se oglas pokazuje i evo vam akcije – komentari, lajkovi i ostalo.

Kao što vidite, sve skupa nije opšte teško – a naravno, postoje i drugi načini, koji su nekoliko kompliciraniji. Na primjer postavljanje vaše ponude direktno na Facebook oglašavanje – to znači, da stavite sliku, da stavite opis proizvoda i ostale sitnice i ako netko želi, može odmah dobiti ponudu za taj proizvod. Naravno, sve to dobivaju ljudi, kojima su vaše objave zanimljive – a baš to svi želimo, dosegnuti sve one, kojima smo interesantni. A da bi im to postali, morate kvalitetno raditi, ne samo onda, kad je novac u pitanju, već i onda, kad stavljate na Facebook objave, koje nisu plačljive – pazite što radite, jer svaka objava je bitna!

http://www.red-orbit.hr/usluge/facebook-oglasavanje