Архиве ознака: skijalište

Uživajte u raznim aktivnostima na skijalištima u Sloveniji

Neke obitelji svake godine imaju problema s odabirom svoje destinacije za odmor. Neki ljeti vole otići u toplije krajeve, okupati se u moru ili se razmaziti u nekim termama, wellness uslugama i slično. Drugi pak radije propuštaju te ljetne radosti i zimi odlaze na skijaške destinacije gdje uživaju u skijanju, sanjkanju i drugim zanimljivostima. Odlazite li u Sloveniju i ako od skijališta u Sloveniji odaberete Roglu, zimi ćete moći uživati u jednom i drugom.

Rogla nudi više od ostalih skijališta

Brojna skijališta u Sloveniji nude jako puno usluga za skijaše, no Rogla je po nečem specifična. Naime, Rogla nudi ono što i svi ostali po pitanju zimskih aktivnosti, od mnoštva različitih staza, odličnog smještaja, brojnih kafića i restorana, no nudi još nešto što će mnogima biti razlog zašto će se zaputiti baš tamo. U neposrednoj blizini Rogle, nalaze se i terme Zreće. Tako odlaskom na skijanje dobivate još i mogućnost da se koristite uslugama termi. U to spadaju nezaobilazni bazeni s termalnom vodom, ali i vrlo veliki izvor raznovrsnih wellness usluga. Svi oni koji već dugo odlaze na skijanje, znaju da unatoč tome što uživaju na snijegu tijekom dana, navečer osjećaju umor. A nema ništa boljeg za liječenje umora od opuštanja tijela u bazenima ili poneke masaže ili odlaska u saunu o sklopu wellness usluga.

Upravo zbog toga, kada se usporede skijališta u Sloveniji, nije ni čudo da Rogla postaje sve češći odabir mnogih skijaša. Tamo možda nećete pronaći vrlo dugačke staze od nekoliko kilometara kao u nekim drugim skijalištima, no mogućnost boravka u termama u neposrednoj blizini će to itekako nadoknaditi. Upravo zbog toga, brojne agencije nude kupovinu turističkih aranžmana koji uključuju boravak u Rogli i termama Zreče, odnosno kartu za oba objekta. Kupovinom takvih paketa ćete dodatno uštedjeti jer nećete morati kupovati pojedinačne karte.

www.rogla.eu/hr/sto-ciniti/zimi/skijanje-i-daskanje