Архиве ознака: salomon XR

Salomon XR Crossover

Inovacija XR Crossmax

Salomon nudi stalne inovacije a naročito kod obuće za trčanje po zahtevnijoj podlozi odnosno treil tunning. Salomon obećava da sada jedna obuća može sve. Nove trkačke patike XR Crossmax povezuje dva sveta. Na jednoj strani nudi lakoću, mekoću i blaženje koje očekujete od običnih trkačkih patika. Na drugoj strani još uvek nudi sve prednosti poznatih Salomonovih Trial modela. XR Crossmax odlično štiti stopalo, nudi dobar odraz i sprečava povrede tokom trčanja po neravnom terenu.

Trčanje po raznovsnoj podlozi

Salomon XR Crossover

Salomon XR Crossover

Salomon oduševljava one koji vole da trče po raznovsnom terenu i ujedno žele dobru obuću koja će ih bez teškoća odvesti i u prirodu. Jedinstven sistem OS TENDON na Salomonovoj obući, brine za potpunu udobnost u toku trčanja po zahtevnijoj podlozi a istovremeno i brzinu trčanja po asfaltu. Deluje kao opruga i tako povećava brzinu trčanja i poboljšava prenos energije iz petnog dela u odraz.

Stabilnost, kontrola, udobnost kretanja

Trčanje po zahtevnoj podlozi zahteva obuću koja nudi bolju stabilnost stopala, što može da znači i pretesnu i neudobnu obuću. Salomon ima rešenje za ove probleme. Sistem Sensiflex je nov sistem koji obezbeđuje optimalni odnos između stabilnosti stopala, kontrole kretanja i udobnosti. Sistem se sastoji i od TPU prevlake u prednjem delu obuće koja deluje kao kompresijska odeća i reguliše kretanje stopala u najboljem kritičnom predelu.

Dvodelni đon

Đon Salomonove obuće je podeljen na dva dela. Contragrip LT uz pomoć posebne smese i oblika nudi izuzetnu stabilnost i sigurnost u toku trčanja po nekompaktnoj podlozi. Contragrip HA, u zadnjem delu đona, obezbeđuje bolji odraz pri trčanju po asfaltu. Na taj način kombinacija trčanja po prirodi, makadamu i asfaltu postaje pravi užitak, užitak koji vam obezbeđuje Salomon obuća.