Архиве ознака: podloge

za furnet morate briniti

Različiti podovi, za različite dijelove vašeg doma

Ljudi puno puta dolaze u situaciju, da ne mogu odlučiti, kakvi podovi bih se upotrijebili kod renoviranja njihovog doma! Dali odabrati pločice, ili možda parket, ili bih na kraju krajeva radije odabrali linoleum? Nije sve za sve – tako je najbolje, da se najprije dobro razmisli, koje sve sobe se žele u kući ili stanu renovirati, a nakon toga što će se u njih stavljati – tako na primjer nikako ne možete položit istih stvari u dnevnu sobu i u kupaonu – negdje ćete naletjeti na jako veliku hladnoću, to su na primjer pločice, a opet drugdje ćete morati pazit, da vam ne našteti vlaga – sve to je potrebno znati i kombinirati.
Idemo redom – ako ste se odlučili, da ćete u svome domu renovirati kupaonu, onda su vam sigurno najbolji odabir kakve lijepe i moderne pločice – sa njima ćete dobiti klasičan izgled kupaonice, ali pored toga će biti i jako otporne na vlagu, koja se nalazi u svakoj kupaonici – svakodnevno tuširanje, pranje ruka i rublja, te slično. Naravno, ako ćete renovirati spavaču sobu, morat ćete razmišljati o potpuno drugim podovima, kao što su na primjer pločice – odaberite nešto, što ćete odabrati i za dnevnu sobu, hodnike i ostali dio stana – neka bude to parket, laminat ili linoleum!
Ako nemate pojma, što bih odabrali, ona se možete za početak zaustaviti kod cijene – svi znaju, da je parket jako skup, ali pored toga i svi znaju, da ćete ga imati u vašem domu, kad ga položite, dugi niz godina i nećete ga morati mijenjati – naravno, ako ćete ga pravilno uzdržavati. Nekoliko jeftiniji je laminat i pored njega linoleum – istina je, da su te stvari nekoliko jeftinije, ali po kvaliteti se nikako ne mogu usporediti sa parketom. Znači, što na kraju odabrati? Sve je na vama – što se vam sviđa, koliko novca imate i naravno, koje sve sobe u vašem domu želite renovirati.

http://floor-experts.rs/laminat-podovi