Архиве ознака: optimiazcija

internet optimizacija i digitalni marketing

Optimizacija internetskih stranica – učenje kroz seminare

Učimo iz dana u dan – neki kroz čitanje knjiga, drugi hodaju još u školu. Nema veze kako, učimo kroz cijeli život, nekad se može mnogo naučiti samo sa slušanjem starijih ljudi. Ali ipak, tu i tamo potrebno je malo više – ako želite znati što je to optimizacija internetskih stranica, onda imate dvije mogućnosti – ili da počnete čitati sve moguće, što se na ovu temu nalazi na internetu ili da možda odete na kakav seminar, gdje će vas korak po korak naučiti različite stvari. Ako ćete imati sreće, možda ćete na kakav osnovni seminar doći čak i besplatno, a da bi naučili malo više, morat ćete nekoliko platiti.
Kakva je znači razlika između onoga što ćete dobiti besplatno i onoga, što ćete morati platiti? Najviše puta je razlika u tome, da na osnovnim seminarima sve skupa djeluje kao reklama, da saznate osnovne stvari, da vas one počnu zanimati, da u njima prepoznate stvarnu korist – ali ipak, takav seminar vam ne nudi dovoljno znanja, da bi neke promjene mogli napraviti potpuno sami. Ako imate želju biti samostalni, potrebno je malo više znanja i takvi seminari se plaćaju – kad ćete jednom seminar platiti, na njemu ćete biti nekoliko sati, možda čak nekoliko dana za redom, tamo ćete dobiti puno znanja i možda čak i neke knjige i naravno na kraju krajeva, znat ćete puno novih stvari.
Što vam može donijeti jedan seminar optimizacije internetskih stranica? Za početak je tu sigurno znanje o pravilno formiranim URL naslovima, pa nakon toga znanje o tome, kako optimizirati slike i video zapise na vašoj stranici, pa nakon toga kako pravilno upisati meta podatke, i kako napraviti stranicu brzu. Kad jednom sve to znate, dobit ćete pored znanja još kakva nova poznanstva, koja će vam koristiti u svim sljedećim danima vašeg života – savjeti kroz razgovor, iskustva iz prakse – to je ono, što je jako bitno – kad imate jednom mogućnost dobivati takve informacije, zadržite ih, one su jako vrijedne!

http://www.red-orbit.hr/usluge/optimizacija-web-stranice-za-trazilice